Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak byście zareagowali gdybyście mając 35 lat dowiedzieli się, że wasz dziadek nie jest waszym dziadkiem, a wasza matka też nie była świadoma, że jej ojciec nie jest jej ojcem? I ten dziadek was na dodatek wychowywał do 12 roku życia, był kimś wyjątkowo ważnym dla was. Aha i babcia żyje, ale twierdzi że badania DNA to pomyłka. I też was wychowywala xd #drama #rodzina #trudnesprawy
───
Jak byście zareagowali gdybyście mając 35 lat dowiedzieli się, że wasz dziadek nie jest waszym dziadkiem, a wasza matka też nie była świadoma, że jej ojciec nie jest jej ojcem? I ten dziadek was na dodatek wychowywał do 12 roku życia, był kimś wyjątkowo ważnym dla was. Aha i babcia żyje, ale twierdzi że badania DNA to pomyłka. I też was wychowywala xd #drama #rodzina #trudnesprawy
───
Micky +1
Czy jest jakiś Mirek albo Mirabelka, który pomógłby z oceną czy cena za poniższą szafę jest akceptowalna czy raczej z kosmosu?
Wymiary: wysokość 260 x szerokość 180 x głębokośc 60
Korpus: płyta meblowa Kronospan
Fronty: płyta MDF lakierowana
Cena: ~12 000 PLN
Jest może też jakiś krótki poradnik po materiałach, które wybierać?
#budownictwo #remontujzwykopem #remont #stolarz #stolarstwo #pytaniedoeksperta #meble #meblenawymiar
Wymiary: wysokość 260 x szerokość 180 x głębokośc 60
Korpus: płyta meblowa Kronospan
Fronty: płyta MDF lakierowana
Cena: ~12 000 PLN
Jest może też jakiś krótki poradnik po materiałach, które wybierać?
#budownictwo #remontujzwykopem #remont #stolarz #stolarstwo #pytaniedoeksperta #meble #meblenawymiar
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- jest to walka z wiatrakami, gdyż umowa nie była doprecyzowana. Moja wina.
- Mógłbym iść z tym do sądu, ale straciłbym więcej czasu i nerwów, a i tak sprawę by umozyli.
- Nie wyglądali na patologię. Matka Grażyna lat ponad 30, Janusz podobnie. Ubrani normalnie. Jessica i Brajan w wieku ok 10 z widoczną otyłością.
- Na początku byli mili i słodko-pierdzacy
Dlatego jestem spokojny. Tym bardziej że mam już mam kogoś nowego na ich miejsce. Osoba tym razem mi znana. Co nie znaczy, że nie zastosuję się do waszych rad dot. Umowy i płatności (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
nie wierzę, no #!$%@? nie wierzę
Co do opcji z licznikiem- lepiej dla
Komentarz usunięty przez moderatora
w zerwanie paneli nie uwierzę