Wpis z mikrobloga

@humantezczlowiek od premiery 4s siedziałem ciągle na iPhone. Miałem z trzy 5s, 6 i SE. Świetne wykonane, diabelnie szybkie. Przerzucilem się teraz na S7 edge i to jest jak dzień do nocy! Android zrobił wielki krok na przód gdzie iPhone stoi w miejscu. AlwaysOn Display to istny geniusz, szybkie ładowanie to poezja, no i możliwość dopasowania pod siebie (rozne ikonki z ustawieniami w belce ściąganej z gory) gdzie w iPhone można
  • Odpowiedz
@Strus oj xD no na razie odpukac wsio działa :D zobaczymy za kilka miesięcy. IPhone może ciągle działa tak samo ale bateria z miesiąca na miesiąc trzyma krócej ;) po resecie nagle bateria pół dnia dłużej trzyma ;)
  • Odpowiedz
@atrax15: Absolutnie najlepszą rzeczą w Iphonach jest to, że działają tak samo niezależnie czy masz zapełnione 10%- czy 99% przestrzeni dyskowej na dane. Możesz zainstalować tyle apek ile chcesz i telefon nie widzi problemu.

Co do customizacji telefonu to kto ma na to czas dzisiaj? Zmieniam tapetę raz w miesiącu i wystarczy :D

Telefon jest po prostu mega wygodny i mega prosty w użytkowaniu. A czy ktoś go kupuje, z takich czy
  • Odpowiedz
Bawiłeś się tylko iPhonem? iPhone jest właśnie lepszy na dłuższy okres czasu. Nie ma totalnie wirusów i działa zawsze tak samo dobrze. Aplikacje typu Snapchat są lepiej przystosowane do iOS, według mnie lepiej wyglądają filmy z gorszą kamerą w iPhonie na snapie niż te z androida. Może jakoś inaczej są kompresowane z jakością. I to jest fakt, że te wszystkie instagramy, Facebook są robione bardziej pod iOS, zobacz ostatni film o iOS
  • Odpowiedz