Aktywne Wpisy

lukasj +371
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
CenturionWodka +433
A wy sie smialiście z ukrainy że cwaniactwo, łapówkarstwo, przekręty i korupcja xD #kpo

źródło: comment_aF0gKxrvtAph03XfWUOCqA4LHZXvr7gL.jpg
Pobierzźródło: comment_qoYGgfrglErSzXbZaSM98hZSIzhe21UW.jpg
Pobierz;)
źródło: comment_OMI0zYZX8ytKV6Yxd4DPuJ4DjQdpLK5w.jpg
Pobierz@donOGR
@nofink
@RaV_Oyabun
@Jaraz
@MadIen ale szczerze to zastanawia mnie już od dawna fenomen tego srajfona,stosunkowo mały wyświetlacz ,no podobno się nie psuje bo to ajfon,i co?tylko dlatego?bo amerykański?bo drogi?bo lepszy?miałem kilkanaście telefonów z Androidem i żaden mi się nie popsul , bawiłem się też nie raz iPhonem i naprawdę nie zrobił na mnie żadnego wrażenia ot zwykły smartfon,jakich pełno,a ludzie mają takie parcie na
@vvertoi nie wiem o czym piszesz
źródło: comment_nCvMSNPIjJAEnGwx8ODIOzrOxu9AGfFD.jpg
PobierzNie za bardzo rozumiem co rozumiesz przez parcie, ja wzialem iPhone'a bo po prostu chcialem miec najlepszy dostepny telefon na rynku, nikogo specjalnie nie grzeje to, ze ma taki lub inny telefon.
xDDDDDDD
Przecież dla większości to znaczy tyle, że sobie zmienią kolejnością te kilka ikonek na pulpicie (co w sumie można zrobić też w ios). Ewentualnie zmienią tapetę; a na wykresie, to prawie połowa
@husky83 o ile ciebie jestem w stanie zrozumieć to już tego lansu nie ,no kuhwa nie stać mnie na coś to będę się zadłużał aby tylko mieć coś?przecież tj chore,to tylko telefon