Aktywne Wpisy

mirko_anonim +24
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

mirko_anonim +2
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#deltamediaplayer
Tak cię długo nie było! Już myślałem ze cię zamknęli, razem z DMP! Naprawdę zaczynałem się martwić...
Zachorowałeś? Czy cię maglowali 48h?!!
Komentarz usunięty przez autora
Jaka jest z ciebie tępa dzida!!!
A kim ty jesteś?! Co ci do tego?! Tym bardziej że też jesteś złodziejem! Nie masz prawa, skończony debilu, nikogo oskarżać. I ubliżać! Trzepiesz sobie do monitora?! Pisząc te brednie! Nie spotkałem jeszcze nigdy tak srającego żarem, i plującego jadem typa!! P--------j się w ten pusty łeb, jakimś tępym narzędziem! Może ci się wyjaśni!!