Aktywne Wpisy

Karo8665 +16
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

#deltamediaplayer
Dla nowych i ciekawych jak to działa : płatności kartą bardzo łatwe,według instrukcji jak po sznurku, wszystko działa płynnie, 130 polskich kanałów w tym kodowane.
Kilka dni może, i TV powinna działać.
Jeszcze dla picu trzymają stronę logowania z jakimś durnym komunikatem. Mają chłopaki poczucie humoru.
Specjalnie się w tym celu przed chwilą zalogowałem.
Nie zwracajcie na tego „Dobromiła” uwagi!
Ten idiota kilka mc temu pisał tak samo! I psuł wszystkim do okoła nerwy. Myślałem ze to chwilowe upośledzenie, ale nie! To jest poważny stan, jakiegoś rasowego sprzedawczyka!
Popatrz „Adrian” jak to ty mówisz,
Ewidentnie jesteś odbiorcą DMP!
Pokazujesz się na forum tylko wtedy, kiedy coś się dzieje z DMP! Czyli wniosek jest tylko jeden..... Sam wiesz jaki „ Sherlocku”!!!
Będziesz pierdział w pasiaki razem z nami!!
A kiedy już będziesz za kratami, powinni ci zabronić dostępu do jakich kolwiek mediów!
O internecie,