Cóż moi drodzy wychodzi na to, że wg. adrianka jesteśmy zorganizowana grupa przestępczą. K---a będą musieli pozamykać kilka set lub kilka tysięcy ludzi taki precedens nie bedzie mógł przejść bez echa w mediach bedziemy popularni ;) Ps. Adrian wstawaj zesrałeś się !!!
No na to wychodzi, kolego...@FreDBandyta Czas zacząć się pakować! Bo to, teraz to wiesz jak zabierają... 06:00 rano i wyprowadzają w skarpetach! Lepiej się przygotować. Tak że..... do zobaczenia w pudle „Adrianek”!! :) :) Oooj !!! Odnoszę takie wrażenie że komuś d--a się rozpruje...! I nie będzie to moja!!
@GibonTM: Niejeden już tak rechotał, a potem mina zrzedła i śmiał się, ale baranim głosem. W ogóle jestem zdania, że takim jak ty należy odbierać obywatelstwo. Wyjechałeś, nie płacisz podatków w Polsce i jeszcze okradasz swój kraj. Wyjątkowo paskudne postępowanie, tym bardziej, że się z tego cieszysz zamiast się wstydzić. Tak to jest, zero honoru.
@adrian-matwiejczuk: Wiesz co...? Ten ostatni twój wpis...Teraz już jestem w 100% pewien! Ty jednak jesteś skończonym kretynem! Z jakiegoś p----------o „Ciemnogrodu”!! Co ty k---a możesz wiedzieć o honorze? Spójrz w lustro idioto. I kogo widzisz?? Bo ja wiem kogo. Uśpionego komucha!!! I to ja powinienem się wstydzić? Nie wydaje mi się. Pusty ludziku!! Takich jak ty, tanich sprzedawczyków, już dawno za szufladkowali! Twój gatunek jest na wymarciu! To tacy jak ty, plamili i
@adrian-matwiejczuk: K---a j----y kutasie chciałem z-----c sygnał, a nie płacić za oglądanie. Złodziejem jestem! Nie obrażaj mnie następnym razem ŚMIECIU PISOWSKI!!!
@GibonTM: Ktoś, kto bierze udział w kradzieży sygnału tv, czym działa na szkodę swojego kraju, pyta mnie co ja mogę wiedzieć o honorze? Śmiech na sali. Kradniesz, kradniesz i jeszcze się tym szczycisz. Kombinatorswo i brak kręgosłupa moralnego, to są twoje cechy. Honoru na pewno ci brak. Tacy jak najbardziej szkodzą Polsce: wyjechali, nie płacą w Polsce podatków, a jeszcze okradają ojczyznę. Najgorszy typ człowieka, oczywiste że trzebaby takim odbierać
@adrian-matwiejczuk: Trochę CB nie rozumiem. To że jesteś zastanym PISIOREM to już każdy wie! Idąc Twoim tokiem myślenia, powinienem płacić podatki w PL? Niby z jakiej racji?! Każdy który mieszka poza Polską płaci podatki w danym kraju w jakim mieszka. Wracając do DMP, opłacałem abonament. Czy właściciele str mają opłacane koncesję na nadawanie sygnału? My abonenci nie musimy tego wiedzieć, wystarcza mi że dodatkowo opłacam abonament TV w kraju który
Art. 291. § 1. Kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia albo tę rzecz przyjmuje lub pomaga do jej ukrycia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Sygnał telewizyjny, kradziony. Twój kolega prawnik niech idzie może lepiej na ryby zamiast doradzać
Panowie wyzej temat nie dotyczy znajomosci prawa tylko DMP . Trzeba spojrzec prawdzie w oczy jeszcze na poczatku ,, awarii " odpisywali na wiadomosci , potem przestali odpisywac ale przedluzali subskrybcje . Niestety od kilku dni juz tego nie robia . Dni premium uciekaja a serwis dalej nie dziala . Wydaje mi sie ze to juz koniec . Chetnie zobacze kto ma cos do powiedzenia w tym temacie tylko jakies sensowne spostrzezenia
@MemoArmani: Podałem wam paragraf, na którym opiera się prokuratura i na podstawie którego będzie oskarżenie. Możecie się ciskać i rzucać gnojem naokoło, ale czasy bezkarności skończą się już niebawem,ca wtedy będziecie inaczej śpiewać.
@kepi1985 tak to już koniec, przecież pisałem o tym już dawno.
@adrian-matwiejczuk: znam się trochę na prawie więc uczyć możesz sobie dzieci w przedszkolu, prokuratura powinna Ci dać lepszy łeb. Non stop p--------z to samo
#deltamediaplayer
Komentarz usunięty przez autora
Czas zacząć się pakować! Bo to, teraz to wiesz jak zabierają...
06:00 rano i wyprowadzają w skarpetach!
Lepiej się przygotować.
Tak że..... do zobaczenia w pudle „Adrianek”!! :) :)
Oooj !!! Odnoszę takie wrażenie że komuś d--a się rozpruje...!
I nie będzie to moja!!
Wszystko by się zgadzało Adrianem pewnie jest z Prawa i Sprawiedliwości.
Kto ogląda dzisiaj z nielegalnego źródła KSW, lub wie dzień można obejrzeć
Wiesz co...? Ten ostatni twój wpis...Teraz już jestem w 100% pewien!
Ty jednak jesteś skończonym kretynem!
Z jakiegoś p----------o „Ciemnogrodu”!!
Co ty k---a możesz wiedzieć o honorze? Spójrz w lustro idioto. I kogo widzisz?? Bo ja wiem kogo. Uśpionego komucha!!! I to ja powinienem się wstydzić? Nie wydaje mi się. Pusty ludziku!! Takich jak ty, tanich sprzedawczyków, już dawno za szufladkowali! Twój gatunek jest na wymarciu! To tacy jak ty, plamili i
K---a j----y kutasie chciałem z-----c sygnał, a nie płacić za oglądanie. Złodziejem jestem! Nie obrażaj mnie następnym razem ŚMIECIU PISOWSKI!!!
Trochę CB nie rozumiem. To że jesteś zastanym PISIOREM to już każdy wie!
Idąc Twoim tokiem myślenia, powinienem płacić podatki w PL? Niby z jakiej racji?! Każdy który mieszka poza Polską płaci podatki w danym kraju w jakim mieszka.
Wracając do DMP, opłacałem abonament. Czy właściciele str mają opłacane koncesję na nadawanie sygnału? My abonenci nie musimy tego wiedzieć, wystarcza mi że dodatkowo opłacam abonament TV w kraju który
Art. 291. § 1. Kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia albo tę rzecz przyjmuje lub pomaga do jej ukrycia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Sygnał telewizyjny, kradziony. Twój kolega prawnik niech idzie może lepiej na ryby zamiast doradzać
@kepi1985 tak to już koniec, przecież pisałem o tym już dawno.