Wpis z mikrobloga

@adrian-matwiejczuk:
Czy sądzisz że kogo kolwiek z odbiorców, może abonentów czy jak Ty to nazywasz złodziei posądza za kratkami? Jeśli taka myśl jest w twoim cabanie to znaczy że jesteś debilem.
Większej głupoty nie słyszałem. Czas może pójść się leczyć, a może już za późno.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
Nie ładnie jest kłamać „Adrianek”!!!
Myśle ze już klamka zapadła. I twoje ID jest już namierzone! Tak że spodziewaj się wizyty panów z CBŚP, od cyber złodziei! To już tylko kwestia czasu.... Uwierz mi, nie ukryjesz się za swoimi kłamstwami, ze nie jesteś użytkownikiem DMP. Kłamstwa cię nie usprawiedliwiają , tylko jeszcze bardziej cię pogrążają. Nie wymigasz się!!
ZK czeka!!!
  • Odpowiedz
Kto kłamie ? Ty non stop kłamiesz co pysk otworzysz jakieś bajki piszesz jakbyś był psem. Do Ciebie wpadną na chate bo zobacz ile tu jest świadków przeciwko Tobie
  • Odpowiedz
Adrian weź juz skończ te swoje nudne wpisy...
Ch... Ci do tego czy komuś co zrobia czy nie, nie twoja sprawa to jest. A że ty masz jakies urojenia na głowie to może pora do lekarza się udać.
  • Odpowiedz
MATWIEJCZUK!!! ZAMKNIJ JUŻ MORDĘ PRZYCHLAŚCIE. Bo szczekasz tu jak pies, zbity kundel, a jedyne do czego się nadajesz do tarcia chrzaniu, kręcenia karuzeli oraz na uszczelki. K---a serwery opieczętowane hahaha opieczętować to ci diler może to co bierzesz, także weź już w---------j pókim dobry.
  • Odpowiedz
Racja, panowie!
Kilka mc temu, mieli chyba większy problem, bo strona była całkowicie zamknięta. Nawet e-mail do nich nie dochodził. Po dwóch tygodniach chyba, zaczęło wszystko działać. Dali kilka dni extra subskrybcji, i tyle..!
I ten baran pisał tak samo...! To jakiś rasowy konfident jest!! Ludzie jak zaczęli go ignorować i zlewać, to zamknął mordę!
A teraz DMP podało na stronie informacje, że będzie przerwa w odbiorze. Tak że myśle że to
  • Odpowiedz
A że tak zapytam... Czy piszecie do DMP
e-maile, aby podali jaką kolwiek informacje, kiedy zaczną działać? Ja na początku tej przerwy pisałem. Dostałem jedna odp. a później już cisza.
  • Odpowiedz