Najbardziej p------e i oklepane frazesy które mówią sobie ludzie w związkach. Ja zaczynam: - Musimy się rozstać bo jesteś dla mnie za dobry/ dobra. Zasługujesz na kogoś lepszego. #zwiazki
@Pierdyliard ja od mojego byłego narzeczonego usłyszałam, że jestem za mądra i gdybym taka nie była, to bym go bardziej doceniała...wtf?! Jak się spytałam, czy to żart, to wyszedł xD aż z zażenowania muszę się przejść xDDD to już nawet klasyczne"zostańmy przyjaciółmi" wydaje mi się o wiele łatwiejsze do przełknięcia xD
@Pierdyliard: nie rozumiem, chyba że źle rozumiem - bycie "za dobrym" nie musi wcale oznaczać bycia zbyt miłym czy coś. Dla mnie bardziej to chodzi o to, że wraz z poznawaniem kogoś dowiadujemy się, że przerasta nas pasjami, intelektem, obyciem społecznym i zaczynamy się czuć nieswojo. Wtedy związek jak najbardziej można zakończyć takimi słowami, ciekawe tylko czemu ta druga połówka nie rozumie, może nadal jest zauroczona.
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
Ja zaczynam:
- Musimy się rozstać bo jesteś dla mnie za dobry/ dobra. Zasługujesz na kogoś lepszego.
#zwiazki
źródło: comment_trN1sVIthXgNNKKBG6veoYTcIgFP2xUY.jpg
Pobierz#pdf ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Tworzy Ci się bóbr, a ja nie lubię zarostu.
A tak na poważnie, to mnie zawsze rozwalało
Ostatnio poznałem taką właśnie