Wpis z mikrobloga

@vikinggg @DonVincento @KsiegaRekordowSzutki uciekajcie. To, ze teraz mam "większe ego"(pewność siebie) zawdzięczam ludziom o wiele mądrzejszym niż ja i wy :) chcecie sprowadzić mnie znowu do parteru jak mój eks, co? Róbcie co chcecie, ale ja nie dam się znowu sprowadzić do roli popychadła i winnej, jak wy tego oczekujecie. Szkoda, ze nie szanujecie kobiet, ale to nie mój problem, a mirko służy mi do kontaktu z mega fajnymi
  • Odpowiedz
@KaWuSia89: Tak, ja nie szanuje kobiet i chce je sprowadzić do parteru. Zadowolona?

Nie p-----l lala i nie nawijaj makaronu na uszy, doskonale wiesz, że mamy rację. Ale nigdy, przenigdy nam jej nie przyznasz.

Twój eks dobrze robił, z----ć ostro trzeba od czasu do czasu, profilaktycznie. Inaczej ego i księżniczkowatość wystrzela aż pod sufit.
  • Odpowiedz
@KaWuSia89: ha ha rzeczywiscie nic nie zrozumiałas z calej rozmowy. jestesmy jak twoj ex to twoj jedyny wniosek i tylko dlatego ze pokazano ci ze nie masz racji i twoje zachowanie wcale nie jest takie supel :D a raczej ty jestes.. a moze inni dopiszą jaka ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@DonVincento: coraz mocniej sie zawodze. wiele razy sluchalem żali kobiet i ich żale wyglądały naprawdę wiarygodnie, gdy mowily o swoich draniach, ktorzy tak je zle traktuja, ale dochodze do wniosku że one zawsze przekazują całą historię po swojemu tak, aby się ukazać jako ktoś pokrzywdzony, niezależnie czy to prawdziwe czy nie :(

swoja droga nauczanie koguta jakiejs ekwibilirystyki jest bardziej ciekawe niz tlumaczenie czegos kobiecie
  • Odpowiedz
@KaWuSia89: @DonVincento @vikinggg: ( ͡ ͜ʖ ͡)
ZNACIE TE LASKI, NIE? XD NIEOBLICZALNE, TAKIE SĄ NAJLEPSZE, TAKIE "POZYTYWNIE P----------E" SZALONE. PMS, DARCIE RYJA, ŻRE BO PŁACZE, PŁACZE BO GRUBA, WINKO Z KOLEŻANKAMI DO PORZYGU, NA DVD KOMEDIA ROMANTYCZNA, Z GRAMOFONU MYSLOVITZ, A NA DOJEBKĘ EKOLOGICZNE CIASTECZKA OWSIANE I ORGANICZNA KAWA Z MLEKIEM SOJOWYM. SKOK W BOK Z ENRIQUE BO HORMONY KAZAŁY, GORĄCY
  • Odpowiedz