Aktywne Wpisy

Lekarze tak boją się powiązania zarobków z NIPem, PESELem albo numerem prawa wykonywania zawodu, bo okaże się, że nie tylko radni czy posłowie lekarze zarabiają po 80-130 tys. miesięcznie tylko WIĘKSZOŚĆ wszystkich lekarzy w Polsce XD Wtedy @dr_Batman nie będzie już mogła mydlić nam oczu, że to są polityczni nominaci. Prawda jest taka, że oświadczenia majątkowe to jedyne rzetelne źródło informacji o całościowych zarobkach lekarzy. Wszelkie dane, rankingi czy odpowiedzi szpitali

Eliade_z_Poznania +159
#mecz
źródło: HKsMAlkW4AAyps6
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Lesio1511: Lol, interesy z rodziną i bliskimi... Przypomina mi to pewną sytuację sprzed lat:
- (Ja) Ale sama rozumiesz, to znaczna kwota, będziemy musieli sporządzić umowę notarialną
- (Ona) Ale wtedy będę musiała Ci oddać całą kwotę?
- (Ja) WTF ¢$`
®®««»{{»¥^`™™@Lesio1511: (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_kLusM8DHiKZUcVhsEjGsgfGSrNIQmoRj.jpg
Pobierz@Lesio1511: dla chcącego nic trudnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak można po ostatniej rozmowie w ogóle zapraszać taką babę do domu i jeszcze grzecznie przytakiwać na jej idiotyzmy?
1. Gdzie niby Ty byś miała mieszkać?
2. Czy Hania mieszka na dworcu w UK, że potrzebuje mieszkania? No chyba ma jakaś kwaterę
3. Czy robiąc sobie dzieciaka nie warto by było pomyśleć o przyszłości, np. gdzie będzie się z nim mieszkało?
4. I chyba najważniejsze pytanie: SKORO HANIA DOSTAŁA OSTATNIO AWANS, TO CHYBA MA DOBRĄ PRACĘ, ŻE JEJ STARCZY NA