Aktywne Wpisy

MonazoPL +49
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
planarize +69

Komentarz usunięty przez moderatora
@Lesio1511: Lol, interesy z rodziną i bliskimi... Przypomina mi to pewną sytuację sprzed lat:
- (Ja) Ale sama rozumiesz, to znaczna kwota, będziemy musieli sporządzić umowę notarialną
- (Ona) Ale wtedy będę musiała Ci oddać całą kwotę?
- (Ja) WTF ¢$`
®®««»{{»¥^`™™@Lesio1511: (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_kLusM8DHiKZUcVhsEjGsgfGSrNIQmoRj.jpg
Pobierz@Lesio1511: dla chcącego nic trudnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak można po ostatniej rozmowie w ogóle zapraszać taką babę do domu i jeszcze grzecznie przytakiwać na jej idiotyzmy?
1. Gdzie niby Ty byś miała mieszkać?
2. Czy Hania mieszka na dworcu w UK, że potrzebuje mieszkania? No chyba ma jakaś kwaterę
3. Czy robiąc sobie dzieciaka nie warto by było pomyśleć o przyszłości, np. gdzie będzie się z nim mieszkało?
4. I chyba najważniejsze pytanie: SKORO HANIA DOSTAŁA OSTATNIO AWANS, TO CHYBA MA DOBRĄ PRACĘ, ŻE JEJ STARCZY NA