Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 279
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lesio1511: fejk czy nie, ta dwuaktowa opera może spokojnie pretendować do #bestofmirko 2017 :)
Świetnie się czytało!
Ciekaw jestem jakiego spięcia między półkulami dostała by Twoja ciocia jak byś jej oznajmiła"ale ja też jestem w ciąży, właśnie się dowiedziałam. Nie dorzuciła by mi się Ciocia do wózeczka? W końcu Hania w UK tak dobrze zarabia, to stać ją. Ja na colę cały miesiąc zbieram"
  • Odpowiedz
@Lesio1511: Ludzie mają rację, to jest jakaś pasta, a nie rzeczywistość, ale historia zabawna, łap plusa. Cytując opis /b/:

The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.

Only a fool would take anything posted here as fact.
  • Odpowiedz
@Lesio1511: Hania nie jest w ciąży :) ta cała bajka to sprytny plan na ściągnięcie córki do PL i załatwienie jej mieszkania Twoim kosztem bo Tobie i tak się nie należało (babcia niepoczytalna była jak kwity wypełniała). Czekam na dalszy rozwój sprawy :) czy Ryszard dowie się o wizycie ciotki? Czy Hania zaprzeczy że jest w ciąży? Czy OP w końcu ogarnie syf w kuchni? Pisz OPie ( ͡°
  • Odpowiedz
@Lesio1511: Mirabelko ja Ci mówię - ciotka jeszcze raz wpadnie z jakąś propozycją a wtedy mam nadzieję, że już będziesz miała przygotowany dyktafon co by nam tu przekazać jedną z rozmów ;)
  • Odpowiedz