Aktywne Wpisy

uranium14 +97
SmutnoMi 0
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

#saab #mechanikasamochodowa #mechanika
źródło: comment_ZzACUXNrxwrH1nLMJFdnTeFKlOBw7xNB.jpg
Pobierz2. Jedź do salonu i opisz. Tam mają wszystkie schematy do każdego auto swojej marki to Ci znajdą.
kretyn
To jest twój element, potrzebujesz takiej uszczelki jak w tym zestawie. Niestety samej uszczelki konkretnie pod rurkę nie znalazłem, ale jak wpiszesz uszczelka egr asta h 1.9, to powinno się zgadzać
@Dolan: tak właśnie zrobiłem i jak tylko trochę dodać gazu to wali dymem właśnie spod tego uszczelnienia od tej rury
@strawberian: super, dzięki wielkie o to mi właśnie chodziło ale cena to mnie prawie z krzesła zerwała:(
@joex26: z tym jechaniem do salonu może być mały problem w przypadku Saaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@macgar: też słyszałem o takim patencie tylko nie wiem czy to do końca dobry pomysł ;)
@Dolan też przeczytałem, że paliwem :-P
@Dolan: jw.
@ArekJ: ogarną w każdym serwisie GM/Fiat/AR. To nie jest autorska
@lansvans teraz wlasnie widze ze to raczej powszechny problem w tych silnikach.
Narazie wywalilem klapy wirowe chociaz teraz troche zaluje a EGRu i DPF chce sie pozbyc, zaslepki kupie tylko musze jeszcze kogos znalesc kto mi to wyprogramuje.
I byłem właśnie sprawdzić jak to jest z tym dymieniem i jest tak jak mówił @lansvans musze kupić całą rurę:(
od zaspawania klap zrobiłem jakieś 1500km i mimo, że nie należę do osób, które szczególnie zwracają na to uwagę to czuć różnicę przy dolnym zakresie obrotów, jest bardziej