Wpis z mikrobloga

@ofczy: mozecie dac jeszcze informacje o sprzecie, typu ze top macbook pro 15 i 2 apple display dla kazdego, nie wiem jak inni ale ja mocno zwracalem uwage czy firma nie zrobi cebuli i wcisnie mi jakies core duo z normalnym hdd zamiast sdd
  • Odpowiedz
@ofczy: Programiści 15k nie szukają pracy, to praca szuka ich.
Musisz wynająć agencję, która znajdzie Ci pracownika lub sam wykupić konto premium na linkedin i szukać ludzi.

Dziwi mnie, żę tego nie wiesz skoro zatrudniasz ale ludzie z IT są ZALEWANI ofertami pracy więc póki nie jesteś Google, eBay albo Apple to powodzenia w pasywnym szukaniu.

Chociaż nawet najstarsi amazonianie wiedzą, że najlepszych ludzi trzeba wykradać innym ;]
  • Odpowiedz
  • 0
@ofczy no ja jestem też bardziej za agencja z tego co zauważyłem to oferty przeglądają tylko studencki albo juniorzy, cała reszta dostaje maile od rekruterow, ostatnie 2 razy jak pracę zmieniałem to właśnie jak mi proponowano pracę.
  • Odpowiedz
dobra, to czego brakuje? czego oczekujesz?

@ofczy: teraz masz rynek pracownika więc to ty musisz o niego zabiegać, pokazać dlaczego u ciebie będzie lepiej niż u kogoś innego. Widełki to podstawa, ale warto np. dać więcej szczegółów o projektach.
  • Odpowiedz