Wpis z mikrobloga

Siema wykop, doradźcie mi co zrobić. Auto przede mną przywaliło w barierki. Stoję za nim już od 6 godzin i powoli kończy się paliwo i słabo mi z głodu. Nie mogę ominąć wraku, bo bym zahaczył 5 centymetrów o podwójną ciągłą (na oko, może nawet z 7 cm, nie mogę zmierzyć dokładnie, bo nie wolno mi opuścić odpalonego samochodu).

Co robić w takiej sytuacji mirasy? Pomocy

#konfitura #samochodoza #warszawa #stopcham #pdk
Tywin_Lannister - Siema wykop, doradźcie mi co zrobić. Auto przede mną przywaliło w b...

źródło: IMG_3219

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@typ53B: na ddr ma nie wjezdzac zeby jej nie zepsuc. Jakbys mial swoim majatkiem odpowiadac za stan tej ddr to ci gwarantuje ze po 1 remoncie bys ja oslupkowal. Ale wiadomo ze jak cos jest publiczne to niczyje, wiec mozna psuc. A pozniej olaboga podatki w gore, politycy nas okradaja. Ratunku. Zlodzieje.
BestKaptyn - @typ53B: na ddr ma nie wjezdzac zeby jej nie zepsuc. Jakbys mial swoim m...

źródło: 1000035273

Pobierz
  • Odpowiedz
Jakbys mial swoim majatkiem odpowiadac za stan tej ddr to ci gwarantuje ze po 1 remoncie bys ja oslupkowal

@BestKaptyn: z tego powodu przestałem poruszać się po chodnikach, żeby przypadkiem nie naruszyć ich stanu. Po miescie poruszam się jedynie technikami alpinistycznymi, wspinam się po ścianach używając rąk lub czekanów. Lata praktyki na ściance wspinaczkowej pozwalają prawie nie dotykać chodnika.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Powinieś skontaktować się ze społeczniakami, żeby szybko przyjechali i nagrywali tych naczelnych bandytów, którzy was chcą ominąć. Tylko jak wspomnisz, że mają ci odpalić kasę za wyświetlenia z odcinka, to pewno nie przyjadą.
  • Odpowiedz