@WidarX: a bez męskiego 7/10:) plus to męskie k------o sprawia ze hajs wpada, kobieta jedna na kilkuset facetów sliniacych się i walących konia która robi na nich hajs to raczej mężczyźni nie wypadają zbyt korzystnie :)
jeżeli przez "normalną" rozumiesz taką, która nie opiera całego streamowania na ładnej buźce/cyckach, to jest ich całkiem sporo.
@JetFuelCantHurtNonexistentBeings: Nie znam, ale też jestem płytko w temacie. Jestem zwykłym mirkiem, który wchodzi na najpopularniejsze i bierze co dają.
@WidarX: Gdybym był różowym paskinem ze wschodniej Europy, czy innego biednego regionu, to zarabiałbym na kamerkach. Eh dyby tak płacili za cofanie bułgara jak za szarpanie rybnego taco :f
@WidarX: bo tysiące lat gwałcenia i traktowanie wiejskich dziewek jak j----e ścierwa do j-----a, to ze strony mężczyzn nie oznaka k------a, tylko władzy silną ręką XD
źródło: comment_sUq7SZSlhzKchtlcdvfhPZ2q5bCyX1YY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Flypho jeżeli przez "normalną" rozumiesz taką, która nie opiera całego streamowania na ładnej buźce/cyckach, to jest ich całkiem sporo.
@JetFuelCantHurtNonexistentBeings: Nie znam, ale też jestem płytko w temacie. Jestem zwykłym mirkiem, który wchodzi na najpopularniejsze i bierze co dają.
Eh dyby tak płacili za cofanie bułgara jak za szarpanie rybnego taco :f
Komentarz usunięty przez autora
przecież większość społeczeństwa to wpadki, w tym ja
@WidarX: Przekaż pozdrowienia swojej matce i siostrze.