u.....s
u.....s
1007
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....y
M.....y
@WidarX: debilem jestes debilem pozostaniesz
461
K.....w
K.....w
@WidarX: a bez męskiego 7/10:) plus to męskie k------o sprawia ze hajs wpada, kobieta jedna na kilkuset facetów sliniacych się i walących konia która robi na nich hajs to raczej mężczyźni nie wypadają zbyt korzystnie :)
82
Robinxon
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
25
l.....k
l.....k
kobieta ma k------o wbudowane naturalnie

@WidarX: Przekaż pozdrowienia swojej matce i siostrze.
18
J.....s
J.....s
poszukaj jakiejś normalnej streamerki na twitchu.

@Flypho jeżeli przez "normalną" rozumiesz taką, która nie opiera całego streamowania na ładnej buźce/cyckach, to jest ich całkiem sporo.
17
Blaskun
@WidarX: Gdybym był różowym paskinem ze wschodniej Europy, czy innego biednego regionu, to zarabiałbym na kamerkach.
Eh dyby tak płacili za cofanie bułgara jak za szarpanie rybnego taco :f
15
Flypho
@Mccafferty: Może i jest debilem (nie wiem), ale trochę racji ma - poszukaj jakiejś normalnej streamerki na twitchu.
14
ll_Mario_ll
@BijeNiemcaPoKasku:

Jestem twitcherkom. Ludzie wracajo na mój kanał bo chcą oglądać dobrą grę i świetnie się bawić XD
11
Dolan
@uppss: twitch zabronił streamowania w bieliźnie bo w pewnym momencie robił się z tego showup ( ͡° ͜ʖ ͡°) można zgłaszać takie streamerki
7
Flypho
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
O.....m
O.....m
@WidarX: bo tysiące lat gwałcenia i traktowanie wiejskich dziewek jak j----e ścierwa do j-----a, to ze strony mężczyzn nie oznaka k------a, tylko władzy silną ręką XD
5
busz_menka
@WidarX zostawiam sobie tu ślad, żeby wszystkich plusujacych Twój kometarz wrzucić później na czarnooo
5
NapalInTheMorning
@WidarX: Stulejarz jest skonstruowany tak że ma debilizm wbudowany naturalnie, a obecna kultura dzięki działaniom wykop.pl tylko im to ułatwia i promuje.

Wszystkim sceptykom, przypominam że bez stulejarskiego debilizmu nie byłoby tu 8/10 z Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
smutna_rzaba
@uppss: niezle, 450 plusow za mem nieaktualny od półtora roku ;]

Może i jest debilem (nie wiem), ale trochę racji ma - poszukaj jakiejś normalnej streamerki na twitchu.

@Flypho: ile wymienic ci z nicku nawet teraz? 15? 20? z polski, ze
4
p.....5
p.....5
@WidarX: zastanawiałem się czemu cię miałem na czarno. przeczytałem twój komentarz i w sumie myślę, że dobrze zrobiłem
3
D.....r
D.....r
@Flypho hafu, Eloise, pokimane, Emilia Hult. Więcej nie znam bo nie oglądam ale pewnie znalazłbys bez problemu
2
Elmair
@Flypho Astirit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Robinxon
@Flypho: nie wiem dlaczego porównujesz streamowanie rozgrywki z rozbieraniem się przed kamerą :D
1