@WidarX: a bez męskiego 7/10:) plus to męskie k------o sprawia ze hajs wpada, kobieta jedna na kilkuset facetów sliniacych się i walących konia która robi na nich hajs to raczej mężczyźni nie wypadają zbyt korzystnie :)
@WidarX: Gdybym był różowym paskinem ze wschodniej Europy, czy innego biednego regionu, to zarabiałbym na kamerkach. Eh dyby tak płacili za cofanie bułgara jak za szarpanie rybnego taco :f
@WidarX: bo tysiące lat gwałcenia i traktowanie wiejskich dziewek jak j----e ścierwa do j-----a, to ze strony mężczyzn nie oznaka k------a, tylko władzy silną ręką XD
@WidarX: Stulejarz jest skonstruowany tak że ma debilizm wbudowany naturalnie, a obecna kultura dzięki działaniom wykop.pl tylko im to ułatwia i promuje.
Wszystkim sceptykom, przypominam że bez stulejarskiego debilizmu nie byłoby tu 8/10 z Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
Jestem już na prawdę blisko. Zostało ok 65 mil do przejścia , dziś udało się dojść do #rainypass i tym samym zakończyłem wszystkie alternatywne szlaki. Niestety pogoda się pogorszyła. Ma padać deszcz a nawet śnieg od jutra , oraz temperatura mocno spadnie . Planuje przeczekać 2 dni i wtedy ruszyć na ostatni kawałek szlaku. W teorii jest to 65 mil, ale trzeba też wrócić szlakiem bo granica z Kanadą jest
Komentarz usunięty przez moderatora
@WidarX: Przekaż pozdrowienia swojej matce i siostrze.
@Flypho jeżeli przez "normalną" rozumiesz taką, która nie opiera całego streamowania na ładnej buźce/cyckach, to jest ich całkiem sporo.
Eh dyby tak płacili za cofanie bułgara jak za szarpanie rybnego taco :f
Jestem twitcherkom. Ludzie wracajo na mój kanał bo chcą oglądać dobrą grę i świetnie się bawić XD
Wszystkim sceptykom, przypominam że bez stulejarskiego debilizmu nie byłoby tu 8/10 z Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Flypho: ile wymienic ci z nicku nawet teraz? 15? 20? z polski, ze
Komentarz usunięty przez autora