Wpis z mikrobloga

@Vtree: Tak jak mirki wyzej pisaly. Trec i inne firmy wydaja przeogromny hajs na marketing. Bulk ma tylko mnie w PL wiec moga sobie pozwolic na sprzedawanie z niska marza. Jakosciowo wpc jest dobre. W mojej ocenie lepsze niz taki ostrovit. Smak i rozpuszczalnosc bardzo dobre. Kupujemy tylko dlatego, ze cenowo jest mocno konkurencyjne :) Za normalna cene mocno bym sie wahal.
Re-volt - @Vtree: Tak jak mirki wyzej pisaly. Trec i inne firmy wydaja przeogromny ha...

źródło: comment_Es9Xabyxtlu7ybHpeZXXbqqRS9kHZ1m3.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wazzzup: Nie, to nie jest sredni produkt. Dzieki swojej rozpuszczalnosci i calkiem dobrym smakom jest dobry. Jak masz doswiadczenie z wpc to bedziesz mega zadowolony. Ostatnio testowalem jakies gowno bialko chyba olimpu i mialem grudy w shakerze, gdzie bulk rozpuszcza sie po sekundzie mieszania widelcem w szklance. Mozna powiedziec, ze bialko to bialko i zasadniczo bedzie to racja, ale rozpuszczalnosc w mojej opinii to najwieksza zaleta bulka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vtree: jak najbardziej się opłaca, o ile jest możliwość kupna za max. 35/kg, choć to i tak drogo, bo było po 23 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smak + rozpuszczalność 5/5
  • Odpowiedz