Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

Ogólnie lepiej w iSpot, sam kupiłem 3 kable z Allegro i każdy z nich po pewnym czasie przestał działać.
Kupiłem w @x-kom kabel SHIRU. Z ładowaniem nie ma problemu ale z komunikacją to czasem się coś zdaża.
Choć ja ze swojej strony polecam coś innego z czego korzystam, oczywiście oryginał. Kupiona kilka lat temu za chyba 60zł i do tej pory nie nosi oznak użycia (oprócz odbarwień czy pobrudzenia). Mianowicie taką przejściówki na kabel microUSB. Uniwersalne rozwiązanie: http://www.x-kom.pl/p/151174-przejsciowka-apple-kabel-do-apple-lightning-to-micro-usb.html
@prawdziwek: nr seryjne ori kabli sie pod mikroskopem czyta xD
Raczej nie ori ale podobny.
@Korzeniowski: kup zamiennik dowolnej firmy z certyfikatem MFI - jest pewnosc ze bedzie dzialac i bedzie wytrzymalszy dluzszy czy ladniejszy
źródło: comment_jizihOyhLqtUjuW205ueGV6VtIJXhZLY.jpg
Pobierz