@humpf: Ale smutno się robi czytając komentarze. OP nie neguje tego, że powinno się pomagać. On mówi tylko o tym, że wośp nie ma monopolu na pomaganie, więc nie wrzucając pieniędzy do tej przysłowiowej puszki nie jesteś od razu złym człowiekiem, bo możesz pomagać w inny sposób. A że OP podobno błędnie wychodzi z założenia, że atakowane są tylko osoby które atakują wośp? Według mnie jest w tym trochę racji,
jak nie wrzuciłeś to podpisz deklarację że nie chcesz być leczony kupionym przez nich sprzętem
@humpf: Jak nie płaciłeś to nic, nie ma takiego obowiązku. Ale jak nienawidzisz Owsiaka, uważasz go za złodzieja, bandytę, wolontariuszy za lewackie marionetki i twierdzisz, że on tylko te pieniądze kradnie o czym krzyczysz co roku od 1 stycznia to faktycznie powinno sie Cie wpisać na liste osób których się tymi sprzętami nie leczy.
A że OP podobno błędnie wychodzi z założenia, że atakowane są tylko osoby które atakują wośp?
Trochę pokręciłem. Chodziło mi o to, że OP słusznie zauważył, że atakowane są nie tylko osoby, które atakują wośp, ale również te, które wybierają inną formę pomocy.
@Drmscape: taaak, autor sobie uroił w głowie, że dawanie na wośp stało sie obowiązkiem i że ktoś go szkaluje za niedawanie na wośp. wszystko w jego głowie. przykładów brak.
@HaSSaN: sporo racji? w czym niby? kto go zmusza do płacenia na wośp? kto go prześladuje lub ocenia poprzez pryzmat wpłat na wośp? Przecież to jakieś brednie totalne.
@humpf: Widzisz nie dajesz ludziom pomagać innym xD Ja nigdy na WOŚP nie daję, ale gdy są zbiórki jedzenia w sklepach to zawsze coś kupię. Zdecydowanie wolę taką formę pomocy :) Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
@MamaIKillTheMan: Robisz k---ę z logiki. Polska wydaje corocznie miliardy na służbę zdrowia, w tym wiele milionów na zakupy sprzętu. Te 20-30 milionów z WOŚPu nie robi ŻADNEJ różnicy, a jestem w 100% pewien, że gdyby nie WOŚP to potrzebny sprzęt i tak wylądowałby na oddziałach jeżeli jest naprawdę potrzebny.
@humpf: Zgadzam się że te obrazki są rakowe i szkodzą WOŚPowi. Po to jest ta piękna inicjatywa żeby ludziom pomagać, a nie ich dzielić i zostawiać. Mnie również w-----a jak jakieś trolle ujmują jakiejkolwiek akcji pomocy, przez swoje urojenia.
W-----a mnie to, że z dawania kasy na #wosp robi się obowiązek i ocenia się innych przez pryzmat tego czy dali do puszki czy nie. Jakoś jest mnóstwo innych
Widzę, że na X, afera zaczyna powoli przebijać się na cała europę. A na nagłówkach twarz Tuska i klub swingersów. Niedługo będzie się musiał tłumaczyć, nie tylko w Polsce.
@cevilo od kiedy wykop popiera PiS? Usuń konto, bo masz halucynacje
A że OP podobno błędnie wychodzi z założenia, że atakowane są tylko osoby które atakują wośp? Według mnie jest w tym trochę racji,
@humpf: Jak nie płaciłeś to nic, nie ma takiego obowiązku. Ale jak nienawidzisz Owsiaka, uważasz go za złodzieja, bandytę, wolontariuszy za lewackie marionetki i twierdzisz, że on tylko te pieniądze kradnie o czym krzyczysz co roku od 1 stycznia to faktycznie powinno sie Cie wpisać na liste osób których się tymi sprzętami nie leczy.
XD
@humpf: dalej nawet nie czytam xD
z takim syndromem oblężonej twierdzy to nie wiem czy nawet psycholog ci pomoże kolego.
http://www.wykop.pl/link/3551805/wojewoda-odmowila-wsparcia-wosp-na-licytacje-trafilo-wiec-jej-pismo/#comment-42391121
http://www.wykop.pl/link/3551805/wojewoda-odmowila-wsparcia-wosp-na-licytacje-trafilo-wiec-jej-pismo/#comment-42391195
2 na szybko w JEDNYM znalezisku. Jak chcecie to sobie przeszukajcie znaleziska spod tagu wośp to znajdziecie więcej.
@humpf: zgadzam się z tobą kumplu w 100%
@DannyMurillo: nie, ten wpis jest o idiotach z urojeniami. W tym momencie ponad 400 idiotów przytakuje urojeniom autora.
Trochę pokręciłem. Chodziło mi o to, że OP słusznie zauważył, że atakowane są nie tylko osoby, które atakują wośp, ale również te, które wybierają inną formę pomocy.
Przecież to jakieś brednie totalne.
@nie_jem_grzybow: własnie mogłeś dalej przeczytac
Komentarz usunięty przez moderatora