W-----a mnie to, że z dawania kasy na #wosp robi się obowiązek
@humpf: Nie, nie robi. Wiele razy nie dawałem i nic się nie stało. Dawałem i też nic się nie działo. Dawałem też na inne i także nic się nie działo. Wiesz, oni tego nie sprawdzają.
@humpf: zgadzam sie. Dodam jeszcze ze jezeli w jakiejkolwiek zbiórce przewija sie temat chorego dziecka/dzieci to hurr durr trzeba płacić. WOŚP jeszcze jest to trzeba przyznać społecznie pożyteczny, ale przecież to samo jest ze zbiórkami typu "potrzeba 10mln złotych na terapie dla nieuleczalnie chorego Brajanka u niemieckiego światowej sławy szarlatana". Tym czasem jest wiele celów na które mozna zbierać, które są słuszne i pożyteczne dla całego społeczeństwa i nie dotyczą
@humpf: Ja daję co miesiąc na NFZ kilkaset razy więcej w podatkach niż poleci średnio do puszki. A, że NFZ nie działa i potrzebuje panicznie Owsiaka? Cóż... Chętnie dałbym Owsiakowi gdyby mi nie zabierali przymusowo na, w zasadzie, to samo.
Widzę, że na X, afera zaczyna powoli przebijać się na cała europę. A na nagłówkach twarz Tuska i klub swingersów. Niedługo będzie się musiał tłumaczyć, nie tylko w Polsce.
Komentarz usunięty przez autora
@humpf:
Nie, nie robi. Wiele razy nie dawałem i nic się nie stało. Dawałem i też nic się nie działo. Dawałem też na inne i także nic się nie działo.
Wiesz, oni tego nie sprawdzają.
źródło: comment_lPWUgxQor0TmlLwBRJ2HwSrMc4LsE3x0.jpg
PobierzZgadzam się w pełni.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora