Aktywne Wpisy

pieselek7q7q717 +249
Mam nowego piesia to jest moje lekarstwo na depresje
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
źródło: temp_file7250816010273749668
Pobierz
GeDox +1414
Co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
źródło: 004fcd0b86a1771101f2c4de16a1d827dabc40a6f15bf2520c0e7a20e273be10
Pobierz

#oswiadczenie #owsiak #podludzie #bekazpodludzi #przemysleniazdupy
Kolejną odpowiedź w stylu "iksde co ty nie powiesz, mam nadzieję, że masz mniej niż 18 lat" możesz sobie darować, bo to za niski poziom żebym tracił
@PurpleHaze: bo jednak to się z każdym rokiem nakręca coraz bardziej, takich idiotów przybywa. Zauważ, że jakoś nikt nie pruje tutaj dupska o to, że Caritasowi nie dasz. #!$%@? wymuszaną charytatywność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_28FnT4Xaw3vRVai2Z3GOaiV971xaUEco.jpg
Pobierz@wjtk123: Pokaż gdzie taki tekst padł z mojej klawiatury.
@wjtk123: Ty nie rozumiesz podstaw funkcjonowania służby zdrowia w Polsce i jak gigantyczne braki sprzętowe mamy. Ale skoro jesteś tak bardzo odrealniony to
Spacjalna wersja dla ciebie tumanie: pisowskie szambo z wykopu.
Wniosek dla ciebie: sa ludzie na wykopie ktorzy nie sa za pisem
źródło: comment_zboWA5Ij0hFdwmLdyEoyxelaf0WJgNMi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tymczasem zamiast zapobiegać marnotrawieniu miliardów
Szkoda, że ludzie którzy wspierają, nie wzięli sobie do serca maksymy
Wszyscy raczej piszą, że jak chcesz to wrzucaj, a jak nie chcesz to nie.
Na wypoku, internecie pisowskie szambo obrzuca błotem dających, z kolei ci którzy dają obrzucają niedających, przecież na wypoku mamy mieszankę takich i takich. Kurr, wdałem się w dyskusję z jakimś gimbusem który czytać nie potrafi.
@wjtk123: Dalej swoje, ja #!$%@? XDD