Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +179
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Zatem drogie nerdy, opiszcie swój tzw. ideał dziewczyny. Tak z ciekawości. Wygląd, zachowanie, zainteresowania, usposobienie. Pytanie trochę w celach naukowych, a trochę prywatnych #zwiazki #rozowepaski #pytanie (proszę o odpowiedzi tylko osoby bardzo zorientowane na naukę, logiczne myślenie, racjonalizm itp.).
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_wkiNlq0g3Q3RPK59NZPyST2qQ7vbthMA.jpg
PobierzWygląd:
- kobiecy (trudno to tak naprawdę zdefiniować); ubieranie się w sukienki chociaż od czasu do czasu; poczucie stylu, dobrego smaku;
- zwykle zwracam uwagę na osoby, które nie są kalką tego co widzę co chwilę na ulicy; czasem jest to coś, na co ktoś ma wpływ (ubiór), innym razem to jakaś cecha wrodzona (np. rude dziewczyny z piegami - how cute and adorable
@zombiag: shalom lowca, widzę że to już twoje 3 wcielenie na wykopie.
@1788: no wypisz wymaluj ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki!
Skłoniła mnie moja miłość do psychologicznych zawiłości oraz pragnienie zgłębienia cząstki ludzkiej natury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niepotrzebnie to dodałaś, bo większość facetów uznaje swoje emocje i uczucia za logikę oraz racjonalne fakty...Poza tym, nazywanie siebie samego nerdem powinno być domeną pretensjonalnych nastolatków, a nie dorosłych pseudointelektualistów xD
Ideał mojej dziewczyny - poniżej 8/10 nie schodzę, bo w sumie nigdy nie zszedłem poniżej tego, a było ich trochę (nie tylko moja opinia)
Powinna być wygadana, umieć kleić rozmowę - czasami trafiam na takie osoby, z ktorymi potrafie godzinami rozmawiac o wszystkim i o
@Haneul: coś w tym jest.
@Dutch: ja piszę łącznie i mój wymarzony #rozowypasek z pytania OPki także pisze łącznie ( ͡° ͜ʖ ͡°), tak że trochę się wygłupiłeś.