Wpis z mikrobloga

Zakładam, że jest tu dużo nerdów.
Zatem drogie nerdy, opiszcie swój tzw. ideał dziewczyny. Tak z ciekawości. Wygląd, zachowanie, zainteresowania, usposobienie. Pytanie trochę w celach naukowych, a trochę prywatnych #zwiazki #rozowepaski #pytanie (proszę o odpowiedzi tylko osoby bardzo zorientowane na naukę, logiczne myślenie, racjonalizm itp.).
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lucciola:
Wygląd:
- kobiecy (trudno to tak naprawdę zdefiniować); ubieranie się w sukienki chociaż od czasu do czasu; poczucie stylu, dobrego smaku;
- zwykle zwracam uwagę na osoby, które nie są kalką tego co widzę co chwilę na ulicy; czasem jest to coś, na co ktoś ma wpływ (ubiór), innym razem to jakaś cecha wrodzona (np. rude dziewczyny z piegami - how cute and adorable
  • Odpowiedz
(proszę o odpowiedzi tylko osoby bardzo zorientowane na naukę, logiczne myślenie, racjonalizm itp.).

Niepotrzebnie to dodałaś, bo większość facetów uznaje swoje emocje i uczucia za logikę oraz racjonalne fakty...Poza tym, nazywanie siebie samego nerdem powinno być domeną pretensjonalnych nastolatków, a nie dorosłych pseudointelektualistów xD
  • Odpowiedz
@lucciola: Kiedyś byłem nerdem, obecnie totalne przeciwieństwo - jedyne co mi zostało z nerda, to chyba zainteresowanie przedmiotami ścisłymi i w związku z tym studiowanie na polibudzie :p

Ideał mojej dziewczyny - poniżej 8/10 nie schodzę, bo w sumie nigdy nie zszedłem poniżej tego, a było ich trochę (nie tylko moja opinia)
Powinna być wygadana, umieć kleić rozmowę - czasami trafiam na takie osoby, z ktorymi potrafie godzinami rozmawiac o wszystkim i o
  • Odpowiedz