Aktywne Wpisy

wfyokyga +60
Chuje se wymyślili, że bateria jest teraz wbudowana w telefon. Byle żeby więcej szekli wydoić chuje j----e

jmuhha +2
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
źródło: 1000009391
Pobierz

Zatem drogie nerdy, opiszcie swój tzw. ideał dziewczyny. Tak z ciekawości. Wygląd, zachowanie, zainteresowania, usposobienie. Pytanie trochę w celach naukowych, a trochę prywatnych #zwiazki #rozowepaski #pytanie (proszę o odpowiedzi tylko osoby bardzo zorientowane na naukę, logiczne myślenie, racjonalizm itp.).
Lubie madre kobiety, najlepiej z umyslem scislym (kreca mnie kobiety, ktore interesuja sie matematyka i fizyka- sam nie ogarniam), z jakas pasja (byle nie moda...), skromna, mila i z ambicjami- tj. rozwijajaca sie naukowo, uroda 5/10 ( nie lubie tej skali). Trace zainteresowanie rozowym nawet 10/10 gdy wyczuje, ze to tepa dzida
@Haneul: Piszesz to na podstawie jakichś badań czy takie jest Twoje przypuszczenie?
1. Stabilna emocjonalnie
2. Silny kręgosłup moralny (nie ukradłaby nic, nie oszukała na ciąże, nie zniszczyła komuś życia itd., )
3. Ma politykę 0 kłamania i 100% szczerości w związku.
4. Musi chcieć mieć dzieci
"Osoby bardzo zorientowane na naukę, logiczne myślenie, racjonalizm" będą zapewne skupione wśród kilku spośród 16 typów (obstawiałbym te z literkami *NT*). W internecie jest mnóstwo artykułów, które prezentują zależności pomiędzy poszczególnymi typami. Możesz więc zobaczyć które typy w
1. Wierna
1. Podobająca się
1. Szczera
1. Zdrowa psychicznie
Resztę przeszkód w większości można pokonać, no może poza rakiem czy trzecią piersią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z doświadczenia powiem Ci, ze znaczenie ideału jest bardzo dynamiczne, gdy pozna się odpowiednia osobę :)
- praca i wykształcenie - mało istotne, ważne żeby się w tym spełniała i zarabiała przynajmniej na swoje utrzymanie
- umiejętność logicznego myślenia i wyciągania wniosków
- brak fochów o wszystko
- mówienie o swoich potrzebach, problemach itp. - "domyśl się" odpada
- brak "księżniczkowatości" i roszczeniowej postawy