Aktywne Wpisy

r5678 +33
Co papież zrobił złego?
Ja tam go lubiłem bo miał pozytywny wpływ na społeczeństwo. Zwłaszcza że żyłem za jego czasów i nie jest to dla mnie jakaś historyczna postać. Jego smierc zjednoczyła nawet pseudo kibiców kiedy się pojednali tego dnia i przeciwne drużyny które się dosłownie zabijały związali ze sobą szaliki. Nigdy wcześniej ani nigdy później nie było takiego przypadku w tej społeczności.
Mam dystans do tej całej papiezowej sprawy lubię się
Ja tam go lubiłem bo miał pozytywny wpływ na społeczeństwo. Zwłaszcza że żyłem za jego czasów i nie jest to dla mnie jakaś historyczna postać. Jego smierc zjednoczyła nawet pseudo kibiców kiedy się pojednali tego dnia i przeciwne drużyny które się dosłownie zabijały związali ze sobą szaliki. Nigdy wcześniej ani nigdy później nie było takiego przypadku w tej społeczności.
Mam dystans do tej całej papiezowej sprawy lubię się

W piątek przyjąłem spadek po babci, meble, bibeloty, trochę pościeli - myślałem, że to formalność. Dzisiaj ktoś mi powiedział, że dziedziczy się długi i aż mi serce stanęło bo babcia nabrała chwilówek na ponad 100k. Błagam napiszcie, że ja nie będę musiał tego płacić.
#pieniadze #banki #dlugi #spadek #pytanie #finanse
#pieniadze #banki #dlugi #spadek #pytanie #finanse

https://www.strava.com/activities/714466207
Dane z licznika:
Dystans: 44,76 km
Czas: 1h 42m 00s
Średnia prędkość: 26,33 km/h
Maksymalna prędkość: 57,46 km/h
#szosa #rowerowetrojmiasto #wykopspeedsterclub
Statystyki:
Dystans: 45 km
Czas: ◷01:42:27