Aktywne Wpisy
Lowca90 +27
Gdy ktoś się mnie pyta jaka podłoga jest najładniejsza to odpowiadam, że deska. Im większa tym lepszą. I o ile deski o szerokości 18 czy 20 cm długie do 2.50 metra są dość często spotykane o tyle taki materiał to rarytas tylko dla najbogatszych. Deska produkowana przez Polską firmę, robiona na indywidualne zamówienie gdzie dobieramy sobie kolor, wielkość i klasę drewna. Od jutra rozpoczynam montaż deski szerokiej na 28 cm i długiej
źródło: temp_file1321279186332275641
Pobierz
dr_Batman +49
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz

źródło: comment_tYNtQJQhY5zyhbqYnwPDlpO7lT64fCUV.jpg
PobierzGdyby człowiek taki jak ty wpadł na pomysł by stworzyć wykop to byłby to portal z samą stroną główną, samymi sponsorowanymi artykułami, bez możliwości dodawania komentarzy, wykopywania i mikroblogu.
Super pomysł matołku :) gratuluję
Co tam słychać w oblężonej twierdzy?
źródło: comment_QzBcOdtyRs9a89kXs33l9JLE40MYBwk6.jpg
Pobierzźródło: comment_yQojd4luxYzSrEwQgGOZyluAN3b50peY.jpg
Pobierz@Yahoo_: Dokładnie. Jeszcze by ktoś pisał, że chce śladem Zachodu szambo wlewać do Polski.
@kto_ma_potrzymac_dwie_dychy: ja się trochę nie dziwię, że wyłączają komentarze, darmowi stażyści się pewnie buntowali i chcieli zapłaty za moderowanie tego gówna co tam się działo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ryccy: wykop =/= wyborcza. Totalny inny serwis, totalnie inny target. Oni wrzucają artykuły, informacje, opinie i kształtują wizerunek strony głównej tak chcą. Ich zadaniem jest zadbać, żeby sponsorzy chcieli się reklamować na ich portalu. A uwierz mi teksty typu: "hitler miał
mały, śmieszny kłamczuch
jak się czyta tylko nagłówki (typowa przypadłość prawicowca), to się potem ma problemy.