Wpis z mikrobloga

@Yahoo_:

Gdyby człowiek taki jak ty wpadł na pomysł by stworzyć wykop to byłby to portal z samą stroną główną, samymi sponsorowanymi artykułami, bez możliwości dodawania komentarzy, wykopywania i mikroblogu.

Super pomysł matołku :) gratuluję
  • Odpowiedz
@Opipramoli_dihydrochloridum: Warto też zwrócić uwagę na tagi pod tymi wszystkim artykułami o zamachach. Nigdzie nie ma "syryjczyk" "uchodźca" i.t.d tylko przy ostatnim: maczeta, niemcy, reutlingen. A przy artykule o zamachu w Nicei pewnie: ciężarówka, nicea, francja xD - akurat tego ostatniego nie sprawdzałem ale nie zdziwiłbym się.
  • Odpowiedz
@razor535: no niebardzo, bo mógł to być Irakijczyk, Irańczyk, Afgańczyk, Pakistańczyk, Saudyjczyk, Egipcjanin, Tunezyjczyk, Marokańczyk, Libijczyk, Somalijczyk, Libańczyk, Syryjczyk, Czeczen, Jemeńczyk, Omańczyk, Katarczyk, Boszniak, Albańczyk, Sudańczyk albo Francuz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Też bym nie chciał ścierwa w komentarzach pod swoimi artykułami.

@Yahoo_: Dokładnie. Jeszcze by ktoś pisał, że chce śladem Zachodu szambo wlewać do Polski.

@kto_ma_potrzymac_dwie_dychy: ja się trochę nie dziwię, że wyłączają komentarze, darmowi stażyści się pewnie buntowali i chcieli zapłaty za moderowanie tego gówna co tam się działo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Gdyby człowiek taki jak ty wpadł na pomysł by stworzyć wykop to byłby to portal z samą stroną główną, samymi sponsorowanymi artykułami, bez możliwości dodawania komentarzy, wykopywania i mikroblogu.

@Ryccy: wykop =/= wyborcza. Totalny inny serwis, totalnie inny target. Oni wrzucają artykuły, informacje, opinie i kształtują wizerunek strony głównej tak chcą. Ich zadaniem jest zadbać, żeby sponsorzy chcieli się reklamować na ich portalu. A uwierz mi teksty typu: "hitler miał
  • Odpowiedz