Aktywne Wpisy

czasnawybory666 +26
No to stało się, nie powiem że się nie spodziewałem, dostałem pismo na pw......
Ale jak ja mam niby usunąć nie swoje wpisy?????????? @sylwia-rasch
#polskieonuce
Ale jak ja mam niby usunąć nie swoje wpisy?????????? @sylwia-rasch
#polskieonuce
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-11 o 23.00.19
Pobierz
BlackpillMonster +50

#python #java #naukaprogramowania #programowanie #trojmiasto
źródło: comment_ArwPAdnXgurTO7pXZZ1GvPNX3MGs4TGD.jpg
Pobierz@LibertyPrime: Jest calkiem duzo, wiadomo, ze nie tyle co dzawy czy php, ale da sie wyzyc.
@LibertyPrime: czyli znaczy, ze jestes tlukiem ktory wykul pare komend na pamiec i przerasta go myslenie.. jestes tłukiem? ( ͡° ͜
Podobnie z assemblerem albo jakimis malo uzywanymi jezykami, ktore mimo niszowosci sa meeega dobrze płatne, bo nie ma ludzi ktorzy w nich umieja cokolwiek napisac..
Poza tym przesiadka z np. Pythona na Jave lub w druga
@krzyzakp: no prolog to powiedzmy wyjatek, dlatego tez pisalem o "praktycznie kazdym" a nie "absolutnie kazdym". Zreszta nawet w prologu czy assemblerze
Okej, sa podobne, nie mniej przesiadka z A na B (albo nawet z C na C++) wymaga sporo douczenia sie, jak z drugim nigdy sie nie mialo do czynienia i skupienia...
@LibertyPrime: z
@krzyzakp: Zgoda, ale znowu - nie jest tak, ze Pythonie masz stringi, listy i inty a w prologu nagle wiersze, garnki i wode...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
fail.
Co nie było zbyt budujace :D
łatwiej, owszem, ale ciezko z Seniora Javy przeskoczyc na Seniora Pythona w ciagu tygodnia, jak wczesniej w Wezu nie grzebales.. Zajmie Ci to 3 miesiace a nie 3lata (bo tyle powiedzmy dochodziles od juniora do Seniora w Javie).
@piot-rabi: nie znam ani jednego seniora (a znam dosyc sporo) ktory by operowal tylko jednym jezykiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym martwisz sie co bedzie po nie wiem, 10 latach, jak problem dotyczy kogos z doswiadczeniem 0.
Niech idzie tam, gdzie rynek pracy jest pewniejszy. Jak mu się noga podwinie, to zawsze większa szansa że wyląduje na 4 łapy.
@piot-rabi: owszem. Dlatego decyzja na tym etapie kariery nie jest ani troche wiażąca i nic zlego sie nie stanie jesli pojdzie w Pythona - bo to nie jest decyzja na zycie, a zmiana jest realtywnie latwa.