Aktywne Wpisy
polzwed +155
Dzisiaj widzę grubo polecieli w krakowskim oddziale Aptiv.
Mela na ryj pracownika niezależnie czy pracowałeś miesiąc czy 20 lat.
tl:dr - #!$%@? 250 osób na callu, którego zapowiedzieli 10 minut wcześniej. Potem jakiś wysoko postawiony gadał coś o wzajemnym szacunku
wiecej info:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29115
#programista15k #pracait #aptiv
Mela na ryj pracownika niezależnie czy pracowałeś miesiąc czy 20 lat.
tl:dr - #!$%@? 250 osób na callu, którego zapowiedzieli 10 minut wcześniej. Potem jakiś wysoko postawiony gadał coś o wzajemnym szacunku
wiecej info:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29115
#programista15k #pracait #aptiv
grzegorz-kuczkowski +133
W tym roku minie 25 lat od premiery Matrixa.
25 lat lat...ja #!$%@?...
#po30 #starocie #film #poraumierac #smierc
25 lat lat...ja #!$%@?...
#po30 #starocie #film #poraumierac #smierc
Nawet taki #wiedzmin - w książce Sapkowskiego paskuda, z ryjem oszpeconym blizną, typ żyjący w świecie przypominającym średniowieczną Polskę, gdzie gówna wylewało się przez okno, a dupę podcierało liściem (o ile!) w grze wygląda jak amerykański superbohater.
Kiedyś wrzuciłem znalezisko z wiedźminem, którego rysował rosyjski grafik (pic related) - tamże Geralt wyglądał jak słowiański chłop, bez przypakowanej klaty i buł na bicepsach, za to w typowym stroju, z kostropatą mordą i krzywym uśmiechem. Brzydki był. I wiecie co? Wykopki oburzyły się, że brzydki. Bo heros-zawadiaka, polski kapitan Ameryka w skórzanym wdzianku, lepiej pasuje im do czarno-białej wizji świata, gdzie ci ładni leją tych złych.
#oswiadczenie #przemyslenia
@El_Dugarro: nie tylko gęba przyciąga kobiety :).
@robertx: przeciwnie, Geralt z rysunku jest dużo bardziej autentyczny niż zamerykanizowany szeryf w grze. To już lepiej Żebrowski, przy wszystkich mankamentach ekranizacji, bardziej pasował. Choć wciąż to nie było to.
@robertx: tyle, że tak się nosiło w średniowieczu. Nie - jak przywykłeś - "na samuraja".
@El_Dugarro: bo łatwiej się utożsamiać z bohaterem wyciętym z żurnala :)
@El_Dugarro: Nie