Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

25 lat lat...ja p------e...
#po30 #starocie #film #poraumierac #smierc
źródło: temp_file6416279629963921330
PobierzHeh jeden z ostatnich filmów obejrzanych przeze mnie z VHS. Myślałem, że ten zielony odcień to coś nie tak z taśmą xD
@johny-kowalski: nie przyjmuje tej wiadomości do mojego mózgu, odmawiam
@kinson: To był mój pierwszy film (divx) obejrzany na komputerze u kolegi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/63244273/a-wy-byliscie-juz-w-kinie-na-matrixie-kino-film-ch
jednak się chwale. :-]
#kino #film #chwalesie #nostalgia #matrix
Właśnie znalazłem w odmętach szuflady. Chyba po seansie przeczuwałem że ten film będzie kultowy skoro zatrzymałem bilet z jego seansu.
@johny-kowalski:
źródło: savingprivateryan-ww2
Pobierz