Aktywne Wpisy
Murasame +456
4 paczki z allegro zamówione wczoraj przed godziną 13:00, każda od innego sprzedawcy
dzisiaj w sobotę, przed południem, wszystkie paczki dostarczone do jednej multiskrytki
Pod względem tego jak wygląda dzisiaj kupowanie online, to żyjemy w pięknych czasach.
#paczkomaty #inpost #ecommerce
dzisiaj w sobotę, przed południem, wszystkie paczki dostarczone do jednej multiskrytki
Pod względem tego jak wygląda dzisiaj kupowanie online, to żyjemy w pięknych czasach.
#paczkomaty #inpost #ecommerce
podomka +7
Widzę, że mizogni nadal probują udawać, że Depp ma jakąś karierę, więc spójrzmy jak to naprawdę wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szybkie fakty i źródła.
1. Amber zatrudniła nowych prawników i złożyła apelacje. W sądzie apelacyjnym poparło ją prawie 200 organizacji do spraw przemocy. Spanikowany Depp przyjął ugodę. Teraz Amber nie musi płacić mu odszkodowania, a on nie płaci jej odszkodowania.
źrodło
źródło 2
2. Amber nadal gra
Szybkie fakty i źródła.
1. Amber zatrudniła nowych prawników i złożyła apelacje. W sądzie apelacyjnym poparło ją prawie 200 organizacji do spraw przemocy. Spanikowany Depp przyjął ugodę. Teraz Amber nie musi płacić mu odszkodowania, a on nie płaci jej odszkodowania.
źrodło
źródło 2
2. Amber nadal gra
#4konserwy #bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@RobotKuchenny9000: standardy na które nas nie stać, żaden kraj nie zbudował dobrobytu dzięki socjalizmowi
JEBNIJ SIE W CZOŁO.
Pięknie scharakteryzowałeś tych, którzy dają się wkręcać w comiesięczne nagonki, takie jak obecna na rodziny korzystające z 500+.
Zluzuj.
@Hastur: Psy szczekają, karawana jedzie dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
@Ciuliczek: To raczej nie do rządu pretensje, a do Ryanair :D
Poza tym skoro ktoś sobie radzi samodzielnie to chyba dobrze i bez sensu go stresować czy odwołają jakiś program czy nie itd.
edit: dla ciekawości postronnych sam na korwina głosowałem, ale #!$%@? się do 500+ jest wg mnie uzasadnione, ale wciąż głupie (to tylko moja opinia, scrolluj dalej, może trafisz na lewandowskiego)
@Ciuliczek: sorry ale z 500zł nie jest Ci zabierane i oddawane innym. Z twoich podatków jakiś marginalny % na to trafia reszta idzie na drogi i inne rzeczy.
@RobotKuchenny9000: to ja nie chcę takich standardów. nie wszystko co zachodnie jest dobre.
@feniks_pn: fajnie że zaradność mierzysz ilością otrzymywanego socjalu. Nie zapomnij że ja tez nie jestem sam, moja kobieta też nie
@Ciuliczek: Gdybyś czytał to byś wiedział,że oferta skierowana jest do WSZYSTKICH.
"Jak mówiła premier Beata Szydło, Mieszkanie plus będzie programem powszechnym. Nie będzie ograniczeń ze względu na wiek czy zarobki."
@RobotKuchenny9000: jak nasz budżet będzie na poziomie zachodu, to możemy sobie wdrażać ich metody
@feniks_pn: a ja mam takie zmartwienie, bo nie chce podatków łożyć na rozmnażające się sebiksy
@Hastur: nie #!$%@?, lepiej niech siedzą cicho i cieszą się że jakaś patola dostanie ich pieniądze XD
@feniks_pn: gdzie jest zaradność w przyjęciu kasy od państwa?
@Usunelem_Konto: a ja nie chcę
@cadcadcad: a ja chce co teraz?
@WilecSrylec: Widzisz i tu się mylisz. Bo program skierowany jest do wszystkich do klasy biedaków jak i do klasy bogaczy różnica bedzie polegac na kolejkach-Osoba biedna bedzie miała pierwszeństwo w kolejce osoba bogata bedzie musiała czekać na swoje. Nie mam pojecia skąd czerpiecie wiedzę o tym programie wy to piszecie
Jeśli potrzebujesz pomocy kogoś, żeby dobrze żyć, to to nie jest zaradność, źle odbierasz znaczenie tego słowa.
Czy Twoim zdaniem, dzieciak mający bogatych rodziców, dostający wysokie kieszonkowe jest z automatu zaradny?
płacąc na to podatki, jestes jednym z tych co mysleli ze panstwo ma ukryty worek z niekonczacymi sie pieniedzmi?
@cadcadcad: Tak ja też i co?
@Usunelem_Konto: ja też swoje płace i wymagam żeby nie dawać na mieszkanie+, dlaczego twoje zdanie ma być ważniejsze?