Wpis z mikrobloga

• 1607
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 158
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brck89: Powiem Ci, że mam podobnie. Koty drą mordę od rana, jak robisz coś do jedzenia, jak chcą żeby je wpuścić do pokoju. Niszczą meble, rzygają, srają i szczają po za kuwetę. Tych rzeczy można wymieniać do usranej, ale najgorsze jest to, że psa możesz czegoś nauczyć, kotów nie i tak jak napisałeś żyją dłużej niż psy. Ogólnie nie polecam nikomu kota, postaraj się oddać jakiemuś fanowi kotów, bo z
  • Odpowiedz
@brck89: mam podobnego kota, mogę udzielić kilka porad. Zostawiajcie mu jedzenie na noc. Do wody polecam zainteresować się poidelkiem fontanna, mój kot w---------l każda miskę z wodą, teraz mam spokój. No i kup mu jakieś zabawki, jak się wybawi w dzień, to w nocy będzie spokojniejszy.
  • Odpowiedz
@XEN00N: a bzdura, kot znajomych miał najlepszą opiekę na świecie, kociego psycho-k---a-loga itp. I co? I nadal o----------o mu o świcie. Obcięli mu jaja i teraz łazi taka klucha bez celu w życiu.

Tak źle i tak niedobrze. Aha, całe mieszkanie z------e karmą i żwirkiem.
  • Odpowiedz
@XEN00N: najbardziej lubię twierdzenie, że koty są "czyste", a wszędzie rozwłóczą karmę i żwirek. Ale czystość, ja pierdzielę. Pies brudzi, jak jest z gatunku tych, co zrzucają dużo sierści. I tyle. A koty to największe brudasy na ziemi, jak jacyś zasrani "uchodźcy" z Erytrei.
  • Odpowiedz
@brck89: 1.jesli jescze tego nie zrobiliście to wykastrujcie kota, skoro kot jest niewychodzący to mu sie nudzi w mieszkaniu- tak samo potrzebuje uwagi kupcie mu jakąś pierdołe tzw wędke, jakąś malutką piłeczkę itd, koty też uwielbiają jednorazówki i kartony, bawcie sie z nim kilkanaście minut dziennie. Jeśli dajecie i suchą i mokrą karme to mokrą podawajcie o stałych godzinach, codziennie o tej samej porze. Według mnie wet jest chory psychicznie
espectsorka - @brck89: 1.jesli jescze tego nie zrobiliście to wykastrujcie kota, skor...

źródło: comment_PhQiQ6L4QtajQNZoWXmMbPfsTl7Mvv4u.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Ciesz się, że chociaż ładny jest. Co do twojego problemu to on się po prostu nudzi, a jak jest wysterylizowana to najlepszym wyjściem będzie wypuszczać go na dwór i po jakimś czasie zabierać, w końcu sam się nauczy kiedy ma przychodzić, a i będzie spokojniejszy.
  • Odpowiedz