Aktywne Wpisy

niewidka +66
Oficjalnie: zaręczona. Nieoficjalnie: nadal nie umiem upiec kaczki jak teściowa.. 🥹
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
źródło: temp_file912358945940256635
Pobierz
Rad-X +8
Mam problem ze swoja #rozowypasek
Na codzień żyje nam sie dobrze i czuję że ją kocham ze wzajemnością.
S--s jest zajebisty, niestety ma tendencję do krzyczenia w czasie stosunku teksty typu"pieprz mnie Karol", "o tak, Karol"
Problemem jest to ze nie nazywam sie Karol.To był jej były który rzucil ja, gdy dostal propozycję awansu w firmie z relokacja za granice, a ona wtedy studiowala i nie mogla sie tak latwo przeniesc.
Mówiła
Na codzień żyje nam sie dobrze i czuję że ją kocham ze wzajemnością.
S--s jest zajebisty, niestety ma tendencję do krzyczenia w czasie stosunku teksty typu"pieprz mnie Karol", "o tak, Karol"
Problemem jest to ze nie nazywam sie Karol.To był jej były który rzucil ja, gdy dostal propozycję awansu w firmie z relokacja za granice, a ona wtedy studiowala i nie mogla sie tak latwo przeniesc.
Mówiła

![95% firm, które zainwestowały w "AI" nie zyskało na tym nic [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9ab209c8eddb4fd1b9415e59549f256c389b5206db2b7a9e59eccd702b9615cf,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez moderatora
@inzynier_robert: Niech siebie lepiej uśpi. Kupił se kota do mieszkania, nie ma czasu się nim zajmować bo korpo, a dziwi się, że zwierzęciu odwala... Tak to jest, jak się kupuję zabawkę, a nie zwierzę.
źródło: comment_vt5c0MtlwMueWqIMPFziTMvh7DdyYCiW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@brck89: To jest wyjaśnienie twoich problemów.
Kot nie radzi sobie sam. Szczególne jeśli nie wychodzi.
Rozwiązaniem jest drugi kot. Pytanie czy ten pierwszy go zaakceptuje.
Weterynarz, który na podstawie twojego opisu stwierdził chorobę psychiczną zwierzęcia i zawyrokował, że nic na to nie poradzisz, nie jest chyba najlepszy
Komentarz usunięty przez autora