Aktywne Wpisy

3I_i +74
Co to jest w szynkach, zawsze mnie to obrzydzało.
#jedzenie
#jedzenie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-08 111703
Pobierz
inga +12
Temat: ashwagandha !
Jaka wybrać? Która naprawdę działa i pomoże?
Potrzebuję uspokojenia, wyciszenia, ale też energii, mniejszego odczucia stresu i przede wszystkim lepszej koncentracji, skupienia.
Pomóżcie! Tyle tego, że człowiek nie wie, co ma wybrać. Co sądzicie o https://allegro.pl/oferta/magnez-cytrynian-ashwagandha-gratis-kompleks-stres-relaks-sen-zmeczenie-17454070742 ?
#zdrowie #stres #dieta #suplementy #jesien #koncentracja #praca
Jaka wybrać? Która naprawdę działa i pomoże?
Potrzebuję uspokojenia, wyciszenia, ale też energii, mniejszego odczucia stresu i przede wszystkim lepszej koncentracji, skupienia.
Pomóżcie! Tyle tego, że człowiek nie wie, co ma wybrać. Co sądzicie o https://allegro.pl/oferta/magnez-cytrynian-ashwagandha-gratis-kompleks-stres-relaks-sen-zmeczenie-17454070742 ?
#zdrowie #stres #dieta #suplementy #jesien #koncentracja #praca

Szukam sobie lotu na dwie osoby na mój opatrzony termin, ale w wyszukiwarce zaznaczam, że "1 dorosly". Znajduje swój lot w danej cenie X i widzę informację w stylu "Tylko jedno miejsce w tej cenie". No więc w opcjach wyszukiwarki modyfikuje 1 osobę na 2 i znowu widzę to samo (ten sam bilet, ta sama cena) tylko że bez informacji o jednym miejscu. I bez przeszkód moglabym te dwa bilety na ten lot kupić.
A więc o co chodzilo? To jakiś chwyt, żeby szybko kupić, błąd systemu, czy kij wie co?
A no i dodatkowo: teraz znowu wyszukalam ten sam lot, znowu na dwie osoby, to cena widnieje X + 30 zł. A więc dopuszczam do siebie dwie mysli:
a) że za pierwszym razem też tak było, ale mój mózg myślał, że mogę kupić dwa bilety po cenie X, a tak naprawdę jest tylko jeden w tej cenie, a w przypadku kupienia dwóch wyswietla się cena X+30 zł
b) ceny się tak szybko zmieniają XD
no i generalnie proszę o Waszą opinie, co uważacie.
I pytanie drugie: jest opcja dodawania kolejnych biletów do jednej rezerwacji, czy niet? xD
#bilety #wakacje #lotnictwo #rezerwacja
@MaxiimumR: dokładnie tak
@kon-jakub: @MaxiimumR:
Na tą chwilę nie, ale podobno jest w planach. Tyle że na początku i tak nie będzie dostępne w Polsce ;)
W każdym razie finalnie kupilam oba bilety w jednej rezerwacji po tej