Wpis z mikrobloga

Z jakiego systemu z rodziny Windows korzystacie? Przed chwilą dowiedziałem się, że Windows XP wciąż jest najlepszy, a 10 ma same zbędne nowości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #windows #windows10 #windows8 #windows7
M.....o - Z jakiego systemu z rodziny Windows korzystacie? Przed chwilą dowiedziałem ...

źródło: comment_FI8qBCI2g7o6GrokOBUJYYJjX779UauM.jpg

Pobierz

Który Windows?

• XP 4.2% (153)
  • Vista 1.0% (38)
  • 7 39.2% (1425)
  • 8 - 8.1 14.1% (512)
  • 10 41.5% (1507)

Oddanych głosów: 3635

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Colos: tyś enlightenmenta (AFAIR) w życiu chyba nie miał porobionego. :D Linuchy pod tym względem biorą każdego Windowsa...
Ale faktem jest, że poza waleniem konia do chrzanu, to spędzenie pierdyliona godzin, żeby zrobić sobie ładnego Linuxa, do niczego nie prowadzi w 99,9% przypadków, a na system, który jest skonfigurowany od nowości to Windows 10 jest bardzo przyzwoity. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę boli przesyt pierdół osadzonych
  • Odpowiedz
@Colos: Jest tak spoko że nawet nie można zmienić koloru tła okna - a taką funkcje miały już windowsy >95. A tu w win10 wszystko białe, płaskie, brzydkie.
  • Odpowiedz
tylko siodemka. ladny, elegancki, bez zbednego p---------a, ktore i tak mozna wylaczyc (mam na mysli widgety), stery dzialaja, programy dzialaja, zadnych bluescreenow. a 10 to tabletowe gowno, do tego szpieguje lub robia za plecami cos niemilego. bez powodu na sile nie wciskaja wszedzie gdzie sie da.
  • Odpowiedz