Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki!
Od jakiegoś czasu noszę się z ciekawym #truestory do opowiedzenia wam oraz przestrogą w kontekście #zwiazki.

Otóż spotykam się z #rozowypasek na stopie koleżeńskiej, ale czasami nie tylko na takiej stopie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jest to #przedszkolanka z #wroclaw i wydaje mi się, że trochę #borderline. Ale to kwestia już na inny wpis. Spotykamy się dość rzadko, a ostatnio nawet bardzo rzadko. Co ważne, dla mnie bardzo istotne w tej relacji było to, że żadne z nas nie miało stałych partnerów. Krótko mówiąc brzydzę się zdradami.

Jak się można domyślić, koleżanka ostatnio wyznała, że jest w związku od ok. 6 miesięcy. Ja lekkie niedowierzanie. Kto wie co było wcześniej. Ona nie widzi w tym nic złego i chce dalej się spotykać.

Niesamowicie wkurzyło mnie to, że w tym kontekście przyczyniłem się do czegoś, czym się brzydzę, czyli do zdrady. A o tym w ogóle nie miałem pojęcia. No nie dało się tego poznać z rozmowy, widać dobrą jest manipulantką, zresztą widywaliśmy się okazjonalnie jak wspominałem. Dla mnie w takim wypadku znajomość z nią stoi pod znakiem zapytania. Z całą pewnością odpada ten drugi kontekst spotykania się, jeśli w ogóle będę chciał ją widzieć na oczy. Szkoda mi za to tego kolegi, z którym jest. Przemawiać jej do rozsądku nie będę, że tak nie wolno (bo jak nie mnie, to znajdzie pewnie kogoś innego do bycia #bolecnaboku), inby nie będę jej robił z tego powodu, nic to nie da. Strasznie mnie ta sytuacja poirytowała. Mimo, że jej to pasuje i chce dalej się czasami widywać, ja odpadam z takiej konstelacji na pewno.

tl;dr
Toteż jeśli macie znajomego z Wrocławia, który mniej więcej od pół roku jest z przedszkolanką, ostrzeżcie jak chcecie ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja z takiej konfiguracji się wypisuję.

A to z borderline, jak bylibyście zainteresowani, to kiedyś opiszę dokładnie, a jest co.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach