Wpis z mikrobloga

@alma_: Nie bałabyś się twardej ziemi, mrówek, pająków, komarów, robactwa czy niedźwiedzi?

Ps. Takie argumenty słyszałem od swoich ex różowych.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: Też lubimy z niebieskim pójść w plener z browarkiem i się migdalić, i patrzeć w gwiazdy, i rozmawiać. Takie nocne rozmowy maja swój urok, to nie to samo co pogawędka przy obiedzie na co dzień :) Kiedyś się zasiedzieliśmy i biedny poleciał o 6 rano do domu tylko się ogarnąć, bo na 7 miał do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Raffael: ostatnio obejrzałem całą trylogię, pierwsza część wg mnie najlepsza, może dlatego, że jestem w podobnym wieku co bohaterowie.

@zloty_wkret: też miałem okazję spędzać takczas w ostatnie wakacje, w pracy za granicą. W weekendy jak było wolne i ludzie się rozluźniali (większość w wieku 19-24 lat), chodziłem z taką jedną za bramy zakładu, na taką łąkę, braliśmy kołdrę i koc i leżeliśmy sobie do rana z kilkoma piwkami.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: to brzmi jak SMS który wysłałam 5 lat temu xd sytuacja tez znajoma. wiele jest takich dziewczyn, tylko trzeba dobrze szukac. ja nie mogę doczekać lata az będę mogła spędzać czas w taki sam sposób z moim niebieskim. Jak Cię tak to męczy to może odśwież znajomość? czemu nie "pyklo"? zastanów się.
  • Odpowiedz