Wpis z mikrobloga

@Notend: Na ładnych nogach wszystko ładnie wygląda. Zastanów się jednak czy będziesz miała je do czego nosić, bo ja jakos nie mogę sobie skojarzyć (oprócz proponowanego na zdjęciu lub podobnego) ubioru do którego pasują. Żeby to serio nie wyglądało karyniarsko. Moim skromnym zdaniem najfajniejsze sa zwykle, czarne rajstopy - i dla dziewczyny chyba najbardziej uniwersalne, i dla faceta będzie przyjemnie na co popatrzeć. ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Notend: Jak dla mnie fajne (oczywiście nie na każdą okazję) ale zanim je założysz musisz zdawać sobie sprawę z tego, że na 100% będziesz hejtowana i od k---w wyzywana. Taki kraj ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@YouMadeMe: naprawdę bierzesz pod uwagę opinie stulejarzy na tym portalu którzy w 97% z nich nawet nie trzymało w życiu kobiety za rękę? są fajne, na twoim miejscu bym je brał :)
  • Odpowiedz
@Notend: był taki czas w moim życiu, że sprzedawałam rajstopy, te szły jak świeże bułeczki, sama mam takie. jednakowoż dobrze wyglądają tylko na szczupłych nóżkach to raz. Dwa nie są na każdą okazję - nie noszę ich do pracy, nie nosiłam na studia, jedynie na wyjście z niebieskim paskiem, randkę, kiedy on jest przy mnie i wiadomo, że nie jestem "do wzięcia".
A poza tym uważam, że lekką przesadą jest
  • Odpowiedz
@Notend: tbh nie lepiej po prostu nosić cienkie rajstopy, na nie pończochy i pas, które będzie podtrzymywał pończochy? wygląda to lepiej niż rajstopy, które imitują pończochy.
  • Odpowiedz