Wpis z mikrobloga

@Notend: Fajnie wyglądaja ale nie wiem gdzie chcesz w takich chodzić XD Chyba po domu. Do pracy nie pójdziesz bo wyglądasz nie profesjonalnie. Jeżeli się uczysz to do szkoły też nie za bardzo.
Jak chcesz do klubu iść i się kołtunić to w sumie czemu nie XD
  • Odpowiedz
@mladic_: oczywiście wiem że są. Ale nie uważasz że widok koronki od pończoch przy mini spódniczce wygląda na codzień jednak troszkę wyzywająco? Sam znam dziewczynę która się tak ubiera no ale ona wybitnie lubi zwracać uwagę na siebie. No ale to inna historia. A takie rajstopy też przyciągają wzrok ale jednak aż tak wyzywające nie są. :) Ja jak najbardziej popieram to co piszesz, pończochy na rajstopy tak, super sprawa.
  • Odpowiedz
@Notend: Idealny sposób na pokazanie, że jesteś nie tylko łatwa ale też kompletnie pozbawiona gustu. Rajstopy są ok, pończochy też są ok, ale rajstopy udające pończochy to ten sam poziom żenady co krawat na gumce.
  • Odpowiedz
@Notend: Moim zdaniem są fajne. Mam i polecam. A co do wyglądania wulgarnie: to, że pani na zdjęciu ma spódnicę ledwo zakrywającą tyłek nie oznacza, że nosząc takie rajstopy też trzeba taką mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz