Aktywne Wpisy

simpiara +402
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +10
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

#gamedev #pixelart #takaprawda #boldupy
źródło: comment_mOg5pE2BJaUTr0fp7QS4BSamqKE5eCOw.jpg
Pobierz@MukuMuku: Stare, dobre "nie znasz się".
A ci co gównem płótno smarują i sztuką nazywają to prawdziwi artyści, a ja nie znam się na sztuce.
Dlatego obrazek który wkleiłeś jest bez sensu - porównuje grę zrobioną przez LucasArts (nie dość że jest to Indiana Jones, to jeszcze sequel) do gry tworzonej przez małe studio indie.
@b0lec: I jest to nurt świetny, bo odnajduję w nim nową wartość w grach. Z roku na rok jest coraz odważniejszy i mam nadzieję, że równie udane produkcje co
@MukuMuku: @Gdzie_byli_rodzice: W porządku, tutaj macie przykład dobrej grafiki w stylu starych przygodówek w grze stworzonej dwa lata temu przez małe studio indie (Quest for Infamy)
źródło: comment_1C0wRFoeYZ65RCadPPJQBrFcTZxZoq2p.jpg
Pobierz@MukuMuku: Gość, który jest w stanie sprzedać zdjęcie ziemniaka za milion euro, jest po prostu dobrym biznesmenem. To ludzie, którzy kupują zdjęcie ziemniaka za milion euro, "bo zrobił je ten koleś, co robi bardzo drogie zdjęcia ziemniaków, więc będzie można zaszpanować przed znajomymi", są z-----i i debilami. A wraz z nimi wszyscy pozostali, którym imponuje posiadanie zdjęcia ziemniaka
Machinarium - według strony 9 osób.
źródło: comment_MvfkYCx2uk9HPeRbV6XTXODCQIVQOCso.jpg
Pobierzźródło: comment_HkePjG5oMKZUV2B0iGPM5JTnqD34vJmS.jpg
PobierzNo i teraz zobacz sobie sam w praktyce o czym pisałem wcześniej. Policz ile osób pracowało przy samej grafice ;)
źródło: comment_rVEEsV1WvlDtzp2fT8otsBogS3aE3iqT.jpg
Pobierz