Aktywne Wpisy

maniel +469
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
enron +152
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jutro jedzie na kolejny etap olimpiady z chemii. Przez 3 miesiące przyswoiła cały materiał z gimnazjum i z liceum (to co obowiązywało do konkursu), pierwszy etap napisała najlepiej w szkole, mimo tego, że zaczęła dopiero drugą gimnazjum.
To dziecko jest naprawdę niesamowite, w tym semestrze nie miała ani jednej 4. Nie potrafię tego ogarnąć. Trochę martwiłam się, że tak dużo czasu spędza na nauce ale skoro jest to jej pasją to cudownie. Koleżanki ma, chociaż często mówi, że są trochę głupiutkie. Ostatnio na lekcji WOSu jako jedyna dyskutowała z nauczycielką na temat Trybunału konstytucyjnego ponieważ jako jedyna wiedziała co to jest. Naprawdę podziwiam ją. Do tego jeszcze sobie pływa i gra w tenisa. Boże, kocham ją. Dzwoniłam do niej przed chwilą, żeby życzyć jej powodzenia, podziękowała ale powiedziała też, że raczej nic z tego nie będzie. Szkoda, że ma tak mało wiary w siebie. Będę jutro trzymała za nią kciuki caaały dzień. #oswiadczenie #przemyslenia #rodzina
Jak się w czymś rozwija to trzeba ją w tym wspomagać, bez wspomagania to i tak wszystko p--------e w liceum.
Znałem te gwiazdy ręcznej, siatkówki, czy kumpla koszykarza. Skończyło się bo trzeba było jechać gdzieś w p---u, "ze sportu to ty się nie utrzymasz"
Komentarz usunięty przez autora
Niestety, takie dazenie za sukcesem w mlodym wieku po pewnym czasie odbija sie na czlowieku, monotonnosc zycia, pracy dopada i gdy inni sa w stanie sobie z tym poradzic, tak ona bedzie zawsze czula ze cos stracila.
http://madreksiazki.org/kategorie/biologia-i-chemia/wiek-cudow-odkrywano-piekno-groze-nauki/
@skowronek1990 Ty też zobacz bo temat książki jest do pewnego stopnia zbieżny z tym co mówiłeś.
Nie czytałem nic poza recenzją ale jak przeczytasz recenzje to zrozumiesz co mam na myśli.
Co do samej nauki: w gimnazjum jeszcze szło jakoś ogarniać wszystkie przedmioty na podobnym poziomie. Później trafi do liceum i będzie się musiała
Komentarz usunięty przez moderatora
rośnie nam nową platyna :D
Też nie schodziłem ze średnią poniżej 5,4 przez cały okres od podstawówki do ostatniej klasy liceum. Żadnej presji nikt na mnie nie wywierał. Nie myślałem, że muszę na kogoś wielkiego wyrosnąć, że trzeba znaleźć dobrą pracę
Pomijajac to ze nie bedzie miala dziecinstwa to super :)
@Cicki: no to juz wina wychowania, takie troche typowo polskie