Aktywne Wpisy

addddd +781
Kochani, jakiś czas temu pytałam się Was czy warto iść na medycynę w wieku 28 lat…wszyscy wyrazili się jasno, że tak. No i zgadnijcie co… zlożyłam dokumenty, dostałam się i dzisiaj oficjalnie zaczynam 1 dzień studiów (。◕‿‿◕。) przede mna wykłady! A jutro anatomia i prosektorium między innymi (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#medycyna #studia #studbaza
#medycyna #studia #studbaza

mirko_anonim +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dzisiaj na blogu kolejny wpis, który jednak z samym projektowaniem ma raczej mało wspólnego. Więcej tutaj będzie #truestory #marketing czy nawet #gorzkiezale
O czym jest ten tekst? Rozważania na temat tego, czy wszystko można dzisiaj sprzedać. Nie chodzi o to, czy wszystko jest na sprzedaż, tylko czy wszystko da się sprzedać. Bo przecież kupujemy mnóstwo rzeczy, których nie potrzebujemy, tylko po co?
Wpis do przeczytania tutaj
Zapraszam również do lajkowania o tu - facebook
i jeszcze #michalodesignie do obserwowania lub czarnolistowania
Wołam zainteresowanych:
@Artysta89 @Herlequin @dobrywieczor @Skaje @barteo24 @wojci3ch @project @siepet @krysc4d @jaywalker @Fajcyk @faun69 @sonars @Micki @xyz23 @wyspiarka @Obserwer @jakub-mrugala @vaandee @Dzwoneg @tekon @Solpatium @team1212 @najman @akane93 @macjan_666 @sorasill
Chętni mogą się dopisać :)
No i byłbym zapomniał - blog od dzisiaj ma odświeżoną postać. Mam nadzieję, że się wam spodoba i zmiana jest na plus :)