Aktywne Wpisy
P4ncak3 +90
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +154

źródło: comment_RLLiVORp0vQBVIzGmvl1JiHZowuHej8s.jpg
Pobierz@Mikimoto: tak sobie wmawiaj xD
@PanJK: czarnego?
@bamalisowa: nie da się tego jakoś leczyć? przecież służba zdrowia jest darmowa, powinni ją wysłać na jakąś terapię, czy coś... przecież w podatkach za to płacę i wymagam!
@Rain_: Chyba wały tłuszczu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wprowadzenie do życia:
Krok 1: Bądź atrakcyjny
Krok 2: Nie bądź nieatrakcyjny
@mraauuu: A ja nie, bierzesz brzydką i grubą ale bystrą i ogarniętą. Dotykasz taką różdżką i masz zajebistą laskę, która na dodatek jest ci wdzięczna za "odczarowanie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko, że ja używałbym mojej różdżki na wszystkich ludziach( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bamalisowa: XDDD