Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Flypho: Ma ukrywać program przed wyborcami? Ja od zawsze jestem za całkowitym zniesieniem zakazu jazdy po spożyciu, bo to idiotyzm robić przestępców z ludzi niewinnych, tylko dlatego, że ktoś gdzieś spowoduje po pijaku wypadek.
  • Odpowiedz
@stillnothingmovesyou: Nie. Po prostu to jest takie założenie. Albo jesteś inteligentny i cenisz wolność, wtedy głosujesz na Korwina, albo jesteś głupi i masz w dupie wolność i wtedy masz nie głosować. Nie chodzi o to by głosował byle kto, tylko ludzie którzy wiedzą o co chodzi.
  • Odpowiedz
@Jah00:

Ja od zawsze jestem za całkowitym zniesieniem zakazu jazdy po spożyciu, bo to idiotyzm robić przestępców z ludzi niewinnych, tylko dlatego, że ktoś gdzieś spowoduje po pijaku wypadek

plz, zapomniales dac obrazka ze trollujesz.
  • Odpowiedz
@Jah00: Chcącemu nie dzieje się krzywda też jest a to co się działo w Knurowie spowodowało mocne zdziwienie u mnie. Roztrząsanie takich tematów jak jazda po pijaku nie jest zbyt mądre i spowoduje kolejny spadek notowań po lekkich wzroście po ciśnieciu na UE i rząd w sprawie imigrantów. Czy to jest najważniejszy punkt jego programu? Czy nie ma ważniejszych? Niech mówi o gospodarce, imigrantach a nie o rzeczach z gatunku
  • Odpowiedz
@lkg1: O, siema Wipler. Widzę że bardzo ładnie ci ta kampania wyszła.
Byłoby szkoda gdyby ktoś ten cały wysiłek rozpieprzył w drobny mak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jah00: Masz problem z głową czlowieku. Wypijasz pol litra i jedziesz autem? Idz zabijac ludzi gdzie indziej. Debilny postulat programowy. To jest temat numer jeden a nie temat zastepczy( ͡° ͜ʖ ͡°). I wlasnie dlatego zaglosuje na Swetru bo on przynajmniej nie jest oszolomem.
  • Odpowiedz