Aktywne Wpisy
nissun93 +2
W odpowiedzi na ankietę https://wykop.pl/wpis/78407061/ankieta-jest-korek-drogowy-na-pasie-do-jazdy-prost , która bardzo mi się spodobała wrzucam swoją.
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: image
PobierzPo jakiej linii włączasz się do ruchu?
- Czerwona 10.5% (65)
- Żółta 29.5% (183)
- Zielona 60.1% (373)
bulbulator90 +24
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc

@Paladin_Woodrugh:
- 4 wynik w wyborach prezydenckich
- jak na razie to wszyscy mają ciebie za idiotę xD
Ja mówię o tym że media nie pokazują pełnej wersji i manipulują, tak żeby wyglądało że JKM jeździł po 2 winach po ulicy, podczas gdy był to test nagrywany dla TVNu.
@lkg1: Wiesz, nie wszyscy są fanatykami JKM i oglądają wszystkie programy z jego udziałem i zapisują sobie wszystkie jego złote myśli. Ja np. nie słyszałam wcześniej o dwóch winach i małpce.
@pijanstwo: No to idź zostań liderem i się nie podkładaj xD
Sorry ale nikt nie jest w stanie wygrać z mediami, więc się ośmieszasz takimi tekstami.
Głównym poblemem JKMa nie są złe media, a sam JKM i uposledzona część srodowiska wolnościowego. Są nieprzygotowani merytorycznie i chciwi. Sa niepoważni. Partia, która
Poza tym ani razu nie wspomniałem, że Tusk czy Kaczyński coś zdziałali
@Paladin_Woodrugh: Bzdura, potrzebuje jedynie 51% tych którzy idą głosować, a przy odrobinie szczęścia jedynie 5%,
czyli de facto trochę ponad 2% uprawnionych