Aktywne Wpisy

tojapaweu +414
Dom dobry to film mocny, ale znowu ta sama historia. Facet jako monstrum z nadludzką siłą i bezgranicznymi możliwościami, które oczywiście wykorzystuje wyłącznie do krzywdzenia, a sądy to bezduszna machina trzymająca stronę mężczyzn.
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
luxkms78 +96
Powiedziała „tak” i przyjęła pierścionek.Pijcie ze mną kompot!
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

Ostatnio pisałem o wyborze pierścionka zaręczynowego.
Tak wiec pierścień wybrany.
W weekend zaręczyny. Mam zajebistego stresa bo nie wiem jak to zrobic :P
Jedziemy w wycieczkę do pewnego miasta. Ciekawe czy pogoda chociaż dopisze. :P
Kurde pisząc ten wpis juz sie stresuje.
Jak myślicie później z rodzicami tez robic zaręczyny?
Jak ktos chce się dowiedzieć jak sie wszystko skończy niech plusuje ten wpis to zawolam po weekendzie co i jak :P
#zwiazki #zareczyny #oswiadczenie #pozytywnie
źródło: comment_XDgADjbMRN21e4NSO4o8OktaxmcaysK9.jpg
PobierzOkazało się, że się zaręcza.
Jeździć nie umiał, nigdy na koniu nie siedział nawet ale tak sobie wymarzył.
Narzeczona mieszkała, może nie tak znowu daleko od stajni ale koleś ledwo był wstanie pokazać gdzie koń ma przód.
Więc wzięli wypożyczyli jeszcze 2 stroje giermków, konia do bukmany [taka przyczepka do przewozu koni],
źródło: comment_5xWQOqP1EfrUYYISzwwbiehBbdBpTami.jpg
PobierzJeśli nie jesteś niesamowitym mówcą, to nie próbuj wzbijać się na wyżyny erudycji, bo wygląda to zwyczajnie śmiesznie gdy jakiś nieromantyk nagle zamienia się w wielkiego Alvaro. Spróbuj stworzyć korzystne warunki dla Ciebie, żebyś mógł czuć się pewnie. Ja np. zarezerwowałem całe piętro (no, taką antresolę z kilkoma stolikami) dla siebie, żeby mieć komfort. I co z tego wyszło? Rozsiadła