Aktywne Wpisy

laventel +36
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tytyka +181
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz

jestem inicjatorem projektu Weebo3D - polskich gogli mobile VR. Chcę rozdać 3 sztuki naszego nowego produktu. Interesuje mnie opinia osób znających temat oraz tych, którzy dopiero chcieliby rozpocząć przygodę z VR.
Design: http://imgur.com/a/gxyeo jak się podoba?
Dlaczego Weebo3D?
1. Komfort (gogle wyłożone są miękką gąbką/gumą).
2. Ostry obraz, szerokie pole widzenia i wyraźna głębia 3D (nasze o średnicy 37mm dają znacznie lepszy efekt zanurzenia niż standardowe 25mm).
3. Trwałość (konstrukcja wielokrotnie trwalsza niż karton).
4. Rozsądna cena (staramy się oferować bardzo korzystny stosunek cena / jakość).
Wygrywają najbardziej plusowane uzasadnienia pod tytułem: dlaczego mamy wysłać Weebo3D właśnie do Ciebie (lub po prostu jakiś fajny komentarz tego typu) :)
W zamian za #rozdajo oczekujemy recenzji tutaj na Mirko :)
#cardboard #vr #googlecardboard #virtualreality i chyba trochę #cebuladeals choć nie za darmo, bo oczekujemy informacji zwrotnych.
Komentarz usunięty przez autora
@kola1703:
Komentarz usunięty przez moderatora