Wpis z mikrobloga

Niby tak ale te 5 minut by wytrzymali żeby nie robić z siebie burakow...

@NaxZST:

GRAŻYNA PATRZ TELEWIZJA JEDZIE WEŹ SOBIE GRZYWKE
  • Odpowiedz
@lkg1:
Przecież robią dokładnie odwrotnie niż to co zamierzali sprawić terroryści, czyli wprowadzić terror. W ten sposób pokazują jednego wielkiego faka fundamentalistom i nie dają się zastraszyć.

tfw janusze i grażyny na wakacjach przyczyniają się bardziej do walki z terrorem niż wykopowi bojownicy klawiaturowi

XD
  • Odpowiedz
Ten koleś w niebieskich gaciach...widać, że opalał się z łapami w kieszeniach bo boki ma całkowicie białe ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
Większość nadal nie widzi problemu w wylotach do Tunezji. ja wróciłem tydzień temu, a byłem w sprawach zawodowych

@analogowy_dzik: pozostaje mieć tylko nadzieję, że te cebulackie biura podróży będą płacić takie w--------e zadośćuczynienia za śmierć i narażenie na utratę życia turystom, że się obsrają.
  • Odpowiedz
Gdzie ty tu widzisz skakanie po krzesłach?

@ruszka: Ślepy jesteś? Poza tym wydaje mi się, że takie zachowanie po zamachu, w którym zginęło pełno ludzi jest nie na miejscu. Może mnie inaczej wychowali.
  • Odpowiedz
J----e wykopki xDDD właśnie dlatego usunąłem tu konto.
Was boli to, że oni się dobrze bawią. N------i? Możliwe. C--j wam i mi do tego. Źle ubrani? C--j wam do tego. To obcy ludzie jakich jest miliony w naszym kraju.

Hurrr ROBIO NEGATYWNY PIJAR POLSCE Durr. "Nie mogę tego oglądać, bo czuję zażenowanie" - serio k---a? Czujecie zażenowanie z powodu zachowań innych? Niech sobie robią co chcą dopóki nie krzywdzą innych.
Ktoś tu
  • Odpowiedz