Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
SaintWykopek +744
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Byłem teraz na miejscu gdzie mi zabrali prawko i okazało się że nie ma tam terenu zabudowanego. Jadę na komende złożyć skargę. Wykopki pomóżcie co tam mówić
#samochody #prawojazdy #polskiedrogi #motoryzacja #prawo #policja #motocykle
#tangodown
@wooks001: Jeśli jeszcze 24h nie minęły to może :) Tylko trzeba uwzględnić czas, jaki zajmie złożenie wyjaśnień - czy zdąży się wrócić ;)
Link : https://www.google.pl/maps/@50.044148,22.129814,3a,75y,74.67h,91.19t/data=!3m4!1e1!3m2!1sOO5TaAEc5h5GYW1BnVMUVg!2e0
Na przejściu miałem 47km/h, za przejściem wyjechałem na lewy pas, wyprzedziłem dwie ciężarówki i wróciłem znowu na prawy
Oczywiście, może być tak, że coś się zmieniło obecnie na tym odcinku i zdecydowanie ostatecznie powinna być analiza sytuacji bieżącej.
I jeszcze jedno - formalnie na tym przejściu nie ma już 50, bo jest za skrzyżowaniem. Nie powinni dokonywać pomiaru na odcinku, gdzie zmienia się ograniczenie prędkości i odnosić się do mniejszego.
Byłem na komendzie. Pan powiedział mi że jedyne co mogę zrobić to złożyć wniosek do sądu. Zajebiście
Źle zrobiłeś, że oddałeś im plastik. Teraz będzie ciągnięcie sprawy po sądach.
Generalna zasada przy wykroczeniach drogowych jest taka, żeby iść w zaparte, nie przyjmować mandatu i odwoływać się tak długo jak się da.