Aktywne Wpisy

Zmorka +166

czerwony_kmer +221
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Naprawdę bardzo wygodny, zadbany i szybki - jeden z lepszych (jak nie najlepszy) silnik montowany w tych modelach, z dumnym T4 na klapie tylnej ^^. Dużo pracy przy nim kumpel odwalił - z początku wyglądał dosyć typowo, ale po paru ulepszeniach naprawdę robi wrażenie na ulicy. Prowadzi się (dzięki rozpórkom) także bardzo dobrze.
Planował podnieść moc do około 235KM, ale coś poszło nie tak, i skończyło się wymianą silnika + jakimiś tam jeszcze duperelami (wszystko jest w opisie).
Jedyne czego mi brakuje w tym samochodzie to dobre nagłośnienie - nie inwestował w to, i jest fabryczne.
Ale tak to gorąco polecam :)
Sprzedaje, bo postanowił kupić coś wygodniejszego.
No i oczywiście w gazie ^^
#sprzedam #motoryzacja #poznan #lubon #volvo #volvofanclub #lpg #samochody #carboners
Volvo V40 Volvo V40 1.9 T4 1999r 200KM + LPG
źródło: comment_axKm2cLZEpfvEfsDbOMc83VW45uhATxM.jpg
PobierzNo właściwie to tak. Planuje przejąć samochód znajomego, ale ewentualnie nie pogardzi Imprezą :D
o to chodzi dokladnie, nie o zdjecia :P
jakim saabem śmigasz?
Co do silnika - możliwe, ale pewny nie jestem. Jedyny minus to to, że brzmi niemalże jak diesel, ale za to jak dowali momentem obrotowym i turbiną to dzieje się magia aż do odcinki :D
Ogólnie jeżeli gustujesz w takich samochodach, to polecam zagadać do tych handlarzy: Samochody | SWEDE
Myślałem, że kupię go od jakichś
dzięki za linka, możliwe że się przyda :) i nie męczę już bo idę spać :P
#volvo #volvofanclub #saab #saablove #samochody #motoryzacja #sprzedam
źródło: comment_ETSS8RHnzWIR5FmDMibEkeM3gKCjcx46.jpg
Pobierz