Aktywne Wpisy

wykop +20
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +3
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Pojawiła się też pierwszy negatywny komentarz w google play! :D ;__;
Udało się też sprzedać 100 sztuk płatnej wersji gry! :D
20% #android. 80% #ios
Czyli na konto developerskie ios (99$/rok) i google play (25$ jednorazowo) juz zarobilem i trochę zostało na plus.
Teraz czas, by zarobić na koszty wykonania grafiki gry i koszty prawne.
Nie jest źle jak na 2 tygodnie. Powoli się rozkręcam. :D
By obserwować losy mojego biznesu #zagranico związanego z softem muzycznym i grami muzycznymi -> #mattzagranico
#gamedev #notefighter #gry
źródło: comment_7rDvy5QHdM6njQbLW9WvqMze0YkLiTHA.gif
Pobierz@m4kb0l podbijam prośbę, ogólnie chętnie bym się dowiedział jak to rozegrałeś w kwestii prawnej i ile Cię to kosztowało :)
@JavaDevMatt: czyli wychodzi na to że w ogóle nie opłaca się robić aplikacji na androida ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wygląda na to że ty się znasz, więc może mi odpowiesz. jakie są sprzętowe wymagania developowania na iOS? wystarczy osx w wirtualce czy trzeba się szarpnąć na najdroższego
@lerner: nie wiem jakie jest minimum. Mam raczej takiego nowszego macbooka :D nie oszczędzam na moich narzędziach pracy.