Aktywne Wpisy

Dewator96 +145
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +458
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Tak, nagrywane ziemniakiem i pamięć nie pozwoliła na więcej. Finał tej akcji jest taki ,że braciak połapał się na drugi dzień ,że to moja sprawka (╥﹏╥)
Wołam wszystkich zainteresowanych:
! @skk1993 @Navari @Karol191 @Wypoks @Kliko @GuardiaNs @madegg @Trzyszcz @vomar @Krunhy @darkob @AbsoluteZero @kaeres @Meru @rimyi @siodemkaxx @misiek203 @Retr1but1on @imVaniX
#csgo #coolstory #heheszki #pcmasterrace #gry
Komentarz usunięty przez autora
Pokaż mu angielskie filmy z csa, bo pewnie ogląda pasha, izaka i inne polskie gówna.
@psposki: a co w tym złego? serio pytam. sam tak grałem dopóki mi się klawiatura nie z-----a. mogłem ją sobie wygodniej ustawić na niższym, wysuwanym blacie biurka. ale jestem casualem, czasem w jakieś san andreas czy nfs (ale to na padzie) pogram i tyle.
Brat nieźle panuje nad emocjami.